Ποιο θα είναι το best-seller φόρεμα του Μ&S για το φετινό καλοκαίρι;


Ποιο θα είναι το best-seller φόρεμα του Μ&S για το φετινό καλοκαίρι;

Οπωσδήποτε πρέπει να το προσθέσεις στη shopping list σου!

Το καλοκαίρι 2021 θα έχει ένα "αέρα" vintage που θα ανεμίζει τα φορέματά σου. Ιδιαίτερα τα polka dot φορέματα που είναι διαχρονικά must-have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και είναι στιλάτα και πολύπλευρα.

Το αδιαμφισβήτητο best-seller polka dot φόρεμα του φετινού καλοκαιριού έρχεται στα καταστήματα Marks & Spencer σε midi μήκος και άνετη γραμμή. Η άκρως θηλυκιά και ρετρό του όψη το κάνει ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυάζοντάς το με το κατάλληλο πάντα αξεσουάρ. 

Συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να φορεθεί το πρωί με αγαπημένα λευκά σνίκερς για ηλιόλουστες βόλτες στην πόλη, με δερμάτινες ψηλές εσπαντρίγιες με λουράκι στον αστράγαλο για απογευματινούς καφέδες με την παρέα, αλλά και με ψηλοτάκουνα εντυπωσιακά πέδιλα για μια βραδινή έξοδο. Αν ακόμα θες να κάνεις το look σου πιο ρομαντικό, πρόσθεσε ένα ψάθινο καπέλο, ή για πιο ρετρό εμφάνιση, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου. 

Είναι γεγονός! Το best-seller φόρεμα του M&S κατακλύζει ήδη τα social media και αναμένεται να γίνει το πιο δημοφιλές και αγαπημένο καλοκαιρινό, must-have των fashion-lovers.

Tags Marks & Spencer, μόδα, fashion, polka dots, φόρεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1016 s (228 Queries.) // Parse time: 2.9008 s // Total time: 6.0024 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X