Άννα Μαρία Βέλλη: Τα "καρφιά" της για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! [βίντεο]


Άννα Μαρία Βέλλη: Τα "καρφιά" της για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! [βίντεο]

\"Αν έδινε συνέντευξη η μαμά μου θα…\"  

Η Άννα Μαρία Βέλλη φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή “Σου Κου Family” με τους Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη και φυσικά κλήθηκε να μιλήσει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο “Survivor”. 

Η πρώην παίκτρια της “Μπλε” ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, σχολίασε και τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η μητέρα της συμπαίκτριάς της, Μαριαλένας Ρουμελιώτη όσον αφορά στη σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. 

Η Άννα Μαρία δεν φάνηκε πολύ θετική στην κίνηση της μαμάς της Μαριαλένας, λέγοντας: “Και η μαμά μου “έβραζε” με πολλά πράγματα όσο ήμουνα μέσα στο παιχνίδι. Αν έδινε συνέντευξη στο περιοδικό θα την αποκλήρωνα. Θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενήλικες και με δική μας απόφαση μπήκαμε στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω σε πολύ μεγάλο βαθμό τη μητέρα της… αλλά νομίζω ότι και η Μαριαλένα δεν θα χαρεί όταν θα βγει από το παιχνίδι και θα δει ότι η μαμά της έχει δώσει ολόκληρη συνέντευξη”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (20:30): 

Η πρώην παίκτρια του “Survivor” έκανε και την πρώτη της ανάρτηση αμέσως μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου που αφορούσε στην αποχώρηση του φίλου της, Νίκου Μπάρτζη. Δείτε την πιο κάτω: 


 

Tags Άννα Μαρία Βελλή, μαριαλενα ρουμελιώτη, νικος μπαρτζης, survivor, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2988 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6625 s // Total time: 3.9613 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X