Στη μάχη του πρώτου ημιτελικού "ρίχνεται" απόψε η Κύπρος! [εικόνα]


Στη μάχη του πρώτου ημιτελικού "ρίχνεται" απόψε η Κύπρος! [εικόνα]

Μέρα με την μέρα \"ανεβαίνει\" στα στοιχήματα η αποστολή μας. 

Πρεμιέρα έχει απόψε Τρίτη, 18 Μαΐου, η “Eurovision”, έπειτα από ένα χρόνο αναμονής, με το Rotterdam να έχει ήδη “φορέσει” τα γιορτινά του και να επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο στους διαγωνιζομένους όσο και στους εκατομμύρια τηλεθεατές του ανά το παγκόσμιο.

Η συμμετοχή μας απόψε διεκδικά το "μαγικό" εισιτήριο το οποίο θα της εξασφαλίσει τη θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 22 Μαΐου, με την Έλενα Τσαγκρινού και το team του “El Diablo”, να μας υπόσχονται ένα οπτικό υπερθέαμα.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Η φαντασμαγορική εμφάνισή της στο turquoise χαλί έφερε κι άλλη άνοδο στα στοιχήματα [εικόνες]

Θυμίζουμε πως η Κύπρος πρόκειται να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του ημιτελικού, και στη θέση νούμερο 8, ενώ χθες, έγινε η παρουσίαση των συμμετοχών του διαγωνισμού μόνο για τις κριτικές επιτροπές των χωρών.

Αμέσως μετά την "κεκλεισμένων των θυρών" παρουσίαση του "El Diablo", βλέπουμε στα επίσημα στοιχήματα της “Eurovision”, πως η Κύπρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη τέταρτη θέση ! Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα:

Tags gossip, showbiz, celebrities, κυπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1742 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5261 s // Total time: 2.7003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X