Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσωσε κοπέλα από πνιγμό [βίντεο]


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσωσε κοπέλα από πνιγμό [βίντεο]

Το περιστατικό που έζησε και μας σόκαρε.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη μοιράστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους τηλεθεατές της εκπομπής της, χθες, Πέμπτη, 20 Μάιου.

Χαρακτηριστικά το μοντέλο αποκάλυψε πως έσωσε μια κοπέλα από πνιγμό ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο και έτρωγε ψάρι, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται και εκείνη στον συγκεκριμένο χώρο με τη δικιά της παρέα.

Όπως είπε η Ηλιάνα ήταν σε μία ταβέρνα ανήμερα της 25ης Μαρτίου που όλη η Ελλάδα τρώει ψάρι στη Νέα Υόρκη, στην Αστόρια. Η ταβέρνα ήταν γεμάτη με πάρα πολύ κόσμο και ξαφνικά η κοπέλα που καθόταν στο πίσω τραπέζι άρχισε να πνίγεται από κόκαλο. Εκείνη πνίγεται και η φίλοι της γελάει όμως ήταν από τον πανικό.

Διαβάστε ακόμα: Snik: Αφαίρεσε όλες τις αναρτήσεις του μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο instagram [βίντεο]

Η Ηλιάνα φώναξε τον σερβιτόρο για να βοηθήσει την κατάσταση μιας και έβλεπε πως όλο το υπόλοιπο μαγαζί αδιαφορούσε και τότε ενημερώθηκε ότι δεν γινόταν να τη βοηθήσει κανείς παρά μόνο να περιμένουν να έρθει το ασθενοφόρο.

Όπως αποκάλυψε η Ηλιάνα, ο σερβιτόρος της είπε ότι απαγορεύεται να ακουμπήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την ώρα αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα γιατί σε περίπτωση που ο παθών ή η παθούσα χάσει τη ζωή του/της, η οικογένεια μπορεί να σε θεωρήσει υπεύθυνο για κάποιο λάθος χειρισμό σε μία τόσο επείγουσα κατάσταση.

Όμως η Ηλιάνα δεν υπάκουσε, έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα που πνιγόταν. Όπως τόνισε όμως, επειδή είναι πολύ αδύνατη, δεν μπορούσε να τη βοηθήσει και έτσι τη βοήθησε μία φίλη που είχε μεγαλύτερη σωματική διάπλαση. Έτσι κατάφεραν να σώσουν την κοπέλα καθώς το κόκαλο έφυγε από το λαιμό και όλα πήγαν κατ' ευχή. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

Tags gossip,showbiz,celebrities,ηλιανα παπαγεωργιου,διασημοι,πνιγμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5775 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5591 s // Total time: 3.1366 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X