Η απίστευτη εξομολόγηση της Lady Gaga - "Έμεινα έγκυος μετά από βιασμό"


Η απίστευτη εξομολόγηση της Lady Gaga - "Έμεινα έγκυος μετά από βιασμό"

Οι συγκλονιστικές περιγραφές της.

 Για την τραυματική εμπειρία που βίωσε στην ηλικία των 19 ετών, δεν δίστασε να μιλήσει η Lady Gaga, συγκλονζίοντας με τα λεγόμενά της.

Χαρακτηριστικά η διάσημη pop τραγουδίστρια δήλωσε έπεσε θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος, τονίζοντας πως δεν θα κατονομάσει τον παραγωγό μιας και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη ποτέ ξανά αυτό το άτομο.

Διαβάστε ακόμα: Περικλής Κονδυλάτος: Μίλησε για τη συνεργασία που είχε με την Lady Gaga

Η Lady Gaga μάλιστα εκείνο το διάσστημα είχει λάβει φαρμακευτική αγωγή, καθώς είχε ψυχικά προβλήματα, τα οποία ήταν απόρροια της σεξουαλικής επίθεσης που έζησε, ενώ τα τραύματά της επιδεινώθηκαν όταν επισκέφτηκε τον ψυχίατρο.

Στις δηλώσεις της τόνισε: "Πρώτα ένιωσα πόνο και μετά μούδιασα. Μετά ήμουν άρρωστη για εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες μετά, και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα όταν το άτομο που με βίασε με έριξε μακριά από μια γωνία. Έκανα εμετούς όταν ήμουν στο σπίτι των γονιών μου, επειδή με κακοποίησαν. Ήμουν κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες[...]Για δύο χρόνια, δεν ήμουν το ίδιο κορίτσι. Ο τρόπος που νιώθω -όταν νιώθω πόνο- ήταν αυτός που ένιωσα μετά τον βιασμό. Είχα τόσες πολλές μαγνητικές τομογραφίες και σαρώσεις όπου δεν βρίσκουν τίποτα. Αλλά το σώμα σου θυμάται".

Tags gossip, showbiz, celebrities, lady gaga, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9943 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2536 s // Total time: 3.2478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X