Αρνητικός στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ο Ιταλός νικητής [εικόνα]


Αρνητικός στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ο Ιταλός νικητής [εικόνα]

Η επίσημη ανακοίνωση της \"EΒU\" και η αποστομωτική απάντηση του Damiano David στη Γαλλία.

Ο τραγουδιστής Damiano David των Maneskin, οι οποίοι αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού της Eurovision για το 2021 υποβλήθηκε σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αμέσως μετά την επιστροφή του συγκροτήματος στην Ιταλία και το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό. 

Χθες το βράδυ τελικά η EBU εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο ότι ο Damiano David είχε αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και έτσι το θέμα έληξε, σχολιάζοντας τα πιο κάτω στην ανακοινώσή της: "Μετά από ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στο Green Room κατά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), όπως της ζητήθηκε από την Ιταλική Αποστολή, διενήργησε επισταμένη έρευνα των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων και ελέγχων όλων των διαθέσιμων βίντεο. Νωρίτερα σήμερα, ο επικεφαλής τραγουδιστής των Måneskin υπεβλήθη εθελοντικά σε τεστ για την παρουσία ναρκωτικών ουσιών, το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα και το οποίο έλεγξε και η EBU. Καμία χρήση ναρκωτικών δεν έγινε στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Είμαστε ενοχλημένοι διότι ανακριβείς ισχυρισμοί που οδήγησαν σε fake news επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και άδικα επηρέασαν το συγκρότημα. Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Måneskin και να τους ευχηθούμε να έχουν τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με το ιταλικό μέλος μας, τη RAI, για να δημιουργήσουμε μια φαντασμαγορική Eurovision του χρόνου στην Ιταλία.”

Μάλιστα ο frontman του συγκροτήματός θέλησε να απαντήσει και στη δεύτερη χώρα την Γαλλία, η οποία υπέβαλε ένσταση για τη νίκη της Ιταλίας στον μουσικό θεσμό, με τον Damiano σε instastory του να μεταφέρει το αρνητικό αποτέλεσμα του, αναφέροντας: "Voila"!

Tags ιταλια, ναρκωτικά, eurovision, τεστ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6139 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3478 s // Total time: 2.9617 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X