Υποψήφια βουλευτής εξομολογείται: "Τα παιδιά μου κι εγώ έχουμε γίνει δέκτες πολλών απειλητικών μηνυμάτων"


Υποψήφια βουλευτής εξομολογείται: "Τα παιδιά μου κι εγώ έχουμε γίνει δέκτες πολλών απειλητικών μηνυμάτων"

“Μου λένε να μην περπατώ μόνη μου στη Λευκωσία”  

Η Μίνα Σαμψών, υποψήφια βουλευτής με το ΔΗΣΥ, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, φιλοξενήθηκε μέσω skype το πρωί της Τρίτης, 25 Μαΐου, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως το τελευταίο διάστημα δέχονται τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους.

Αφορμή για τις απειλές αυτές είναι μία τηλεοπτική σειρά, η οποία προβάλλεται σε 85 περίπου τουρκόφωνες ή μουσουλμανικές χώρες, η οποία έχει γυριστεί στην Αμμόχωστο και όπως ισχυρίζεται αποτελεί μία πλήρη παραποίηση των γεγονότων, όπου δείχνει τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ να σκοτώνουν Τουρκοκύπριους άμαχους, να καίνε σπίτια και να βιάζουν. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη σειρά είναι ο Νίκος Σαμψών, ο πατέρας της υποψήφιας βουλευτή. 

“Τόσο τα παιδιά μου όσο κι εγώ έχουμε γίνει δέκτες πάρα πολλών απειλητικών μηνυμάτων… Τα έχω δώσει όλα στην αστυνομία… Με έχει φοβίσει και με έχει στεναχωρήσει γιατί όταν τίθεται θέμα ασφάλειας με τα παιδιά μου δεν παίζω. Και επειδή άκουσα ότι το χρησιμοποιώ ως προεκλογικό όπλο και το κάνω αυτό για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο. Ντροπή να το λες αυτό το πράγμα […] Δέχομαι τουλάχιστον 100 με 150 μηνύματα την ημέρα, όπου μου λένε ότι πλησιάζει η ημέρα που θα συναντηθώ με τον πατέρα μου, να μην περπατώ μόνοι μου στη Λευκωσία […] Πήραν φωτογραφία του φαντάρου γιου μου και την έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα τουρκικά sites”, εξομολογήθηκε η Μίνα Σαμψών. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags μινα σαμψων, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ, απειλες, εκλογες, ηρθε κι εδεσε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0389 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4093 s // Total time: 2.4482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X