Kanye West – Irina Shayk: Οι φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται σε σχέση


Kanye West – Irina Shayk: Οι φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται σε σχέση

Νέος έρωτας στο Hollywood; 

Μια νέα φήμη έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στο "Hollywood", και αφορά τον Kanye West και την Irina Shayk οι οποίοι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι!

Μετά τον χωρισμό του με την Kim Kardashian, ο Kanye West φαίνεται ότι έκανε την πρώτη κίνηση και την πλησίασε. Την είδηση έκανε γνωστή το αμερικάνικο site "DeuxMois" που είχε μια ανώνυμη πληροφορία για το νέο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις.

O Kanye West, πάντως, είχε και στο παρελθόν δείξει την προτίμησή του στο καλλίγραμμο μοντέλο αφού είχε γυρίσει ένα βίντεο κλιπ μαζί της ενώ είχε γράψει σε ένα στίχο τραγουδιού του ότι "θέλω να δει την Irina Shayk δίπλα στην Doutzen”.

Διαβάστε ακόμα:  Bradley Cooper – Irina Shayk: Είδαμε την κούκλα κόρη τους και μείναμε άφωνοι! 

Η Irina Shayk πριν ένα μήνα περίπου είχε φωτογραφηθεί σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα T-Shirt με τον DMX, το οποίο έχει σχεδιάσει ο Kanye σε συνεργασία με τον οίκο Balenciaga.

Το Deux Moi δημοσίευσε την πληροφορίες που δέχθηκε για τη νέα σχέση της Irina και του Kanye και ως αποτέλεσμα μια ακόμα πηγή επικοινώνησε με το site, λέγοντας ότι ο Kanye προσπάθησε να φλερτάρει την Shayk αλλά τελικά είναι μόνο φίλοι. Τελικά, τα τελευταία δημοσιεύματα του site, θέλουν το ζευγάρι να είναι "σίγουρα μαζί”.

Μαλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Kim Kardashian δεν πιστεύει τις φήμες ενώ κανείς από το περιβάλλον της δεν ενδιαφέρεται για αυτές τις φήμες ή πιστεύει ότι είναι αληθινές, με μια πηγή να δηλώνει "ακόμα κι αν είναι αλήθεια, αμφιβάλλω αν θα εκνευριστεί σε αυτή τη φάση”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip,showbiz,celebrities,Kanye west,Irina Shayk,διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9707 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5846 s // Total time: 4.5554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X