Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και ποζάρει με μπικίνι χωρίς ρετούς και εντυπωσιάζει! [εικόνες]


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά και ποζάρει με μπικίνι χωρίς ρετούς και εντυπωσιάζει! [εικόνες]

Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας  

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες έβαλε στόχο να βελτιώσει, για την ίδια, την εξωτερική της εμφάνιση και μέσα σε αυτή της την προσπάθεια, κατάφερε να χάσει 11 κιλά.

Διαβάστε ακόμα: Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Το χλιδάτο ταξίδι στην Αίγυπτο και οι αντιδράσεις στα social media [εικόνες & βίντεο]

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές και δεν διστάζει να ποζάρει με μαγιό δείχνοντάς μας την ανανεωμένη σιλουέτα της, η οποία εντυπωσιάζει!

“Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία”, εξομολογήθηκε η Σπυροπούλου αποκαλύπτοντας πως σήμερα ζυγίζει 61 κιλά! Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, μπικινι, Σώμα, κιλά, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4787 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4452 s // Total time: 2.9238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X