"Survivor": Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα [βίντεο]


"Survivor": Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη στη Μαριαλένα [βίντεο]

\"Tελικά άξιζε όλο αυτό το κυνήγι που έκανα για σένα\"

Άλλο ένα μεγάλο έπαθλο περίμενε τους παίκτες του φετινού "Survivor", στο επεισόδιο της Κυριακής,30 Μαίου. 

Ο Γιώργος Λιανός ο οποίος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στα καθηκοντά του, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το αξιοζήλευτο έπαθλο που τους περίμενε, ξαφνιάζοντάς τους, ευχάριστα. 

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα ταξίδι στο Miami, και στον αγώνα του NBA ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Maimi Heat για τα play off και φυσικά, έπαθλο φαγητού.

OΙ δυο παίκτες που κέρδισαν και θα επέλεγαν ακόμη ένα για να πάνε μαζί, ήταν η Μαριαλένα από την πλευρά των κοριτσιών,η οποία επέλεξε τον Σάκη, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος κέρδισε,  ανακοίνωσε ότι στον αγώνα θα πάνε οι Ασημακόπουλος και Καρολίνα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν για άλλη μια φορά πολύ κοντά, με τον πρώτο να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, λέγοντας της το πόσο τυχερός είναι που την γνώρισε και έκαναν σχέση.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Τρία χρόνια πριν σε κυνήγαγα και σε παρακάλαγα. Όταν δε με έβλεπες, ήθελα να είμαι μαζί σου, γιατί είσαι μεγάλη τυπάρα, είσαι πολύ πραγματική, είσαι αγωνίστρια. Με κόντραρες σε κάθε τι που κάναμε. Τσακωνόμασταν για το ποιος θα έρθει στο Survivor. Kάναμε τα πάντα μαζί, και τελικά άξιζε όλο αυτό το κυνήγι που έκανα για σένα. Μπορεί να χωρίσαμε αλλά είμαι σίγουρος πλέον ότι μετά το Survivor, θα έχω κερδίσει έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που ανά πάσα στιγμή θα με τραβήξει από το χέρι ότι και να μου συμβεί". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, μαριαλενα, Σακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0256 s // Total time: 0.0260 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X