Cool bikinis και ανέμελη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο του Μαϊάμι: Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα της beachwear συλλογή!


Cool bikinis και ανέμελη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο του Μαϊάμι: Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα της beachwear συλλογή!

Τα μαγιό που θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση!   

Το καλοκαίρι για την Tezenis απαιτεί ευχάριστη ενέργεια. Γυρισμένη στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, η νέα καμπάνια της συλλογής μαγιό αφήνει μια δροσερή και χαλαρή διάθεση.

Μετά από ένα αναζωογονητικό κολύμπι και ένα παιχνίδι volley στην παραλία, τρεις φίλες, φορώντας μπικίνι σε pop αποχρώσεις, ή ολόσωμα μαγιό με λαμπερές λεπτομέρειες κάνουν ένα διάλειμμα για να ξεδιψάσουν στο ροζ βαν παγωτών. Τα μαγιό έχουν ένα κλασσικό στυλ αλλά με κάποιες παραποιήσεις όπως αστεράκια σε ολόμαυρα μπικίνι ή balcony bikini tops με λουλούδια. 

Η συλλογή συμπεριλαμβάνει επίσης μια σειρά από cool και chic παρεό με διακριτικά μοτίβα από λουλούδια, ιδανικά για ένα πιο ελεύθερο πνεύμα και για βόλτες στην παραλία. Υπάρχουν ακόμη και denim συνδυασμοί, με βασικά κομμάτια για εξόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με πλεκτά tops.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει μια παιχνιδιάρικη, ανέμελη, σύγχρονη και νεανική ενέργεια. Οι τρεις αυτές φίλες, κορίτσια με μοναδικά όμορφα και διαφορετικά looks, απολαμβάνουν την στιγμή και αντικατοπτρίζουν μια ήρεμη και ηλιόλουστη διάθεση. Η χρωματιστή παλέτα ακτινοβολεί μια αύρα θετικότητας με το βαν παγωτού σε Millennial ροζ, μπικίνι σε fluo αποχρώσεις, ο καταγάλανος ουρανός της Φλόριντας και συνδυασμοί σε pastel τόνους.
 

Tags bikinis, TEZENIS, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8551 s (292 Queries.) // Parse time: 0.5862 s // Total time: 3.4414 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X