ΙΚΕΑ: Ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας, τώρα και με ηλεκτρικές συσκευές! 


ΙΚΕΑ: Ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας, τώρα και με ηλεκτρικές συσκευές! 

Διαβάστε αναλυτικά 

Στην κουζίνα μας απολαμβάνουμε μοναδικές γεύσεις και ξεχωριστές μυρωδιές για εμάς και τους αγαπημένους μας, μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με την οικογένειά μας. Εκεί θα απολαύσουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας, θα ετοιμάσουμε ένα γρήγορο γεύμα αλλά και το δείπνο που θα εντυπωσιάσει και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους μας. Η κουζίνα μας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό δωμάτιο του σπιτιού μας. Είναι ο χώρος, από τον οποίο "αναδύεται" όλη η δημιουργικότητά μας! 

Για αυτό, επιβάλλεται να δημιουργήσουμε μια λειτουργική και κατάλληλα εξοπλισμένη κουζίνα που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητά μας. Στην ΙΚΕΑ θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα και πάγκους κουζινών, αλλά και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, για να δημιουργήσουμε την ιδανική κουζίνα που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες τις δικές μας και της οικογένειάς μας. Από μια ολοκληρωμένη κουζίνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ηλεκτρικές συσκευές. Η σειρά ηλεκτρικών συσκευών της ΙΚΕΑ περιλαμβάνει καλοσχεδιασμένες, κομψές και έξυπνες επιλογές σε προσιτές τιμές που έρχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Ταυτόχρονα, συμβάλλουν στο θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας, αλλά και σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, αφού είναι ενεργειακά αποδοτικές. 


 
Ο ιδανικός φούρνος για εσάς!

Ο τέλειος φούρνος δεν πρέπει κατ’ ανάγκη να ξεπερνά τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού, η ΙΚΕΑ έχει συνδυάσει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα με την οικονομική εκδοχή ενός φούρνου κουζίνας, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές σε εύρος τιμών. Οι φούρνοι της IKEA ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας και το προσωπικό μας γούστο.

Ανάμεσα στις επιλογές σε φούρνους κουζίνας ΙΚΕΑ ξεχωρίζουμε τον FINSMAKARE που χάρη στοv σχεδιασμό του κατέκτησε το βραβείο Red Dot Design. Είναι λειτουργικός με ευρύχωρο εσωτερικό, διαθέτει αερόθερμο, λειτουργία πυρόλυσης / ατμού, ελέγχεται εύκολα μέσω της αφής και αυτoκαθαρίζεται. Ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι η λειτουργία ατμού του φούρνου FINSMAKARE κάνει το φαγητό μας πιο νόστιμο, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Μαζί με τον φούρνο FINSMAKARE, συνδυάζεται τέλεια στην κουζίνα μας και ο φούρνος μικροκυμάτων FINSMAKARE. 

Οι φούρνοι μικροκυμάτων φέρνουν την απόλυτη ευκολία στην καθημερινότητά μας, βοηθώντας μας να σερβίρουμε ένα γρήγορο γεύμα ή σνακ εύκολα και πρακτικά. Η ΙΚΕΑ διαθέτει φούρνους μικροκυμάτων με μεγάλη κλίμακα λειτουργιών, μεταξύ των οποίων η απόψυξη και το ζέσταμα φαγητού, αλλά και η προετοιμασία τραγανής πίτσας και το ρόδισμα του κοτόπουλου. 


 
Επαγωγικές εστίες για τέλειο μαγείρεμα!

Για τους λάτρεις του μαγειρέματος είναι γνωστό πως οι επαγωγικές εστίες  αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Οπτικά μοιάζουν με τις κεραμικές εστίες, όμως ο τρόπος λειτουργίας τους είναι διαφορετικός. Οι επαγωγικές εστίες δεν θερμαίνονται οι ίδιες όταν τις ενεργοποιούμε, αλλά δημιουργείται ένα μαγνητικό πεδίο που ζεσταίνει τη βάση του ειδικού μαγειρικού σκεύους όταν έρθουν σε επαφή μεταξύ τους. Είναι ενεργειακά αποδοτικές, αλλάζουν γρήγορα θερμοκρασία, χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, είναι απόλυτα ασφαλείς και καθαρίζονται εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΙΚΕΑ μπορούμε να βρούμε σκεύη κατάλληλα για επαγωγικές εστίες. Εάν επιθυμούμε να έχουμε διαφορετικά σημεία όπου μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, τότε μια καλή λύση είναι οι φορητές επαγωγικές εστίες που διαθέτει η IKEA, οι οποίες μετακινούνται εύκολα και γρήγορα. Ταυτόχρονα, στην IKEA έχουμε την επιλογή και της γυάλινης κεραμικής εστίας που είναι ακόμη πιο οικονομική αλλά εξίσου λειτουργική. 

Απορροφητήρες στα μέτρα μας!

Η κουζίνα μας δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον ιδανικό απορροφητήρα που δεν είναι απλά λειτουργικός, αλλά μπορεί να συμβάλλει και στην αισθητική του χώρου μας. Είτε προτιμούμε απορροφητήρες τοίχου, είτε εντοιχιζόμενους ή οροφής, στην IKEA έχουμε όλες τις επιλογές. Οι απορροφητήρες ΙΚΕΑ ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους αφού περιλαμβάνουν ταινία φωτισμού LED με ρυθμιζόμενη ένταση, έτσι ώστε η επιφάνεια μαγειρέματος να φωτίζεται επαρκώς, να εξοικονομεί ενέργεια και να διαμορφώνεται μια ζεστή ατμόσφαιρα ενώ μαγειρεύουμε.

Πλυντήρια πιάτων για ευκολία και εξοικονόμηση νερού 

Πολλοί από εμάς απολαμβάνουμε τη μαγειρική αλλά όχι και τόσο το πλύσιμο των πιάτων. Με τα πλυντήρια πιάτων πέραν από το ότι γλιτώνουμε χρόνο και κόπο, είναι εντυπωσιακή η εξοικονόμηση σε νερό που προσφέρουν, αφού το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι απαιτεί περίπου 5 φορές περισσότερο νερό από μια πλύση στο πλυντήριο πιάτων. Η ΙΚΕΑ διαθέτει ποικιλία σε πλυντήρια για να επιλέξουμε. Το βασικό είναι να διαλέξουμε ένα αξιόπιστο πλυντήριο πιάτων που θα προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες που χρειαζόμαστε και κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας που έχει το πλυντήριο HYGIENISK ανιχνεύει πόσο λερωμένα είναι τα πιάτα και ρυθμίζει ανάλογα την ποσότητα νερού που θα χρησιμοποιηθεί ή η λειτουργία καθυστέρησης μέχρι και 12 ώρες, με την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλυντήριο πιάτων όποτε θέλουμε. 

Κορυφαίοι κατασκευαστές 

Οι ηλεκτρικές συσκευές ΙΚΕΑ περνάνε από διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας και λειτουργικότητας όπως ελέγχους απόδοσης, κατανάλωσης, διάρκειας ζωής, καιρικών συνθηκών και στάθμης θορύβου. Επίσης, φέρουν την αξιοπιστία διαπιστευμένων κατασκευαστών ανά το παγκόσμιο, όπως η Whirlpool και η Electrolux ενώ ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους και προσφέρουν έως και 5 χρόνια εγγύηση.

Η ιδανική κουζίνα σας περιμένει στην ΙΚΕΑ! 

Η ιδανική κουζίνα, εξοπλισμένη με τις κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας αλλά θα μας βοηθήσουν και να δημιουργήσουμε πεντανόστιμα γεύματα, είναι μόνο ένα βήμα μακριά. Η ΙΚΕΑ είναι εδώ για να μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συγκεντρωμένες σε έναν χώρο είτε πρόκειται για έπιπλα και συνθέσεις κουζίνας είτε για μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές. Η εξειδικευμένη ομάδα της IKEA είναι στη διάθεσή μας για να σχεδιάσουμε μαζί την κουζίνα μας, ενώ η υπηρεσία συναρμολόγησης της IKEA αναλαμβάνει την τοποθέτηση τόσο της κουζίνας μας όσο και των ηλεκτρικών συσκευών στο χώρο μας. 


 
Επισκεφθείτε την ΙΚΕΑ και το ikea.com.cy και ανακαλύψτε τις ηλεκτρικές συσκευές ΙΚΕΑ. Δεκάδες ιδέες και λύσεις σας περιμένουν για να φτιάξετε την ιδανική κουζίνα που ταιριάζει στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. 
 

Tags ikea, κουζινα, ηλεκτρικες συσκευες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2427 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3618 s // Total time: 2.6045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X