Blake Lively: Δε φαντάζεστε τι έφτιαξε στην κόρη της και την ξετρέλανε


Blake Lively: Δε φαντάζεστε τι έφτιαξε στην κόρη της και την ξετρέλανε

Η απίστευτη και ευφάνταστη δημιουργία της.

Η Blake Lively έχει αποδείξει πολλές φορές την ικανότητά της στην υποκριτική μέσα από τις αμέτρητες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, αυτή τη φορά, όμως, μας έδειξε ένα ακόμη καλλιτεχνικό της ταλέντο.

Η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες,ανέβασε μία φωτογραφία στα stories της, αποκαλύπτοντας ένα κομμάτι από την καθημερινότητά της ως μαμά και μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να ευχαριστήσει τα παιδιά της.

Στη φωτογραφία, λοιπόν, βλέπουμε ένα σχέδιο της διάσημης μαμάς στο πιάτο της κόρης της, το οποίο έχει φτιάξει με κέτσαπ και απεικονίζει έναν χαρακτήρα από την παιδική εκπομπή Μικρό μου Πόνυ. Στο caption της φωτογραφίας, η ηθοποιός γράφει: “Όταν ρωτάς το παιδί σου αν θέλει την κέτσαπ του στο σχήμα καρδιάς, γνωρίζοντας το πόσο θα εντυπωσιαστεί, αλλά μετά σε κοιτάει και λέει “Όχι… Fluttershy (αναφερόμενη στον χαρακτήρα του παιδικού σόου)”. Έτσι, θεώρησε πως θα υπάρχουν κι άλλες μαμάδες που μπορούν να την καταλάβουν, ανεβάζοντας το αριστούργημά της από κέτσαπ στο instagram. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Blake Lively, hollywood, διασημοι, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9213 s (234 Queries.) // Parse time: 1.8856 s // Total time: 4.8069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X