Άντρη Ιωάννου Παναγή: Η καινοτόμος μέθοδος που εντοπίζει και αναλύει τις βαθύτερες ανάγκες του δέρματος


Άντρη Ιωάννου Παναγή: Η καινοτόμος μέθοδος που εντοπίζει και αναλύει τις βαθύτερες ανάγκες του δέρματος

\"Οι επιτυχημένες ιστορίες δέρματος δεν προκύπτουν τυχαία. Πίσω από κάθε μία κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία με αφετηρία το προσωπικό πλάνο ομορφιάς\".

Έχετε παρατηρήσει το δέρμα των γυναικών της Ασίας; Δείχνει πάντα φρέσκο, υγιές και νεανικό. Η φιλοσοφία τους γύρω από την ομορφιά εστιάζει στη βελτίωση από μέσα προς τα έξω.

Η Beauty Planner και ιδιοκτήτρια του Salon De La Beaucharme, Άντρη Ιωάννου Παναγή, εφαρμόζει αυτή τη φιλοσοφία και έχει να διηγηθεί πολλές επιτυχημένες ιστορίες δέρματος. Όχι, όμως, τυχαία! Τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει μια καινοτόμο μέθοδο με την οποία εντοπίζει και αναλύει τις βαθύτερες ανάγκες του δέρματος με στόχο την διάγνωση, τη συνταγογράφηση και τη θεραπεία κάθε περίπτωσης για άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η ίδια τονίζει πως κάθε δέρμα έχει τη δική του ιστορία, την οποία δεν μπορούμε να αγνοούμε, γι’ αυτό κάθε πελάτης τυγχάνει εξατομικευμένης φροντίδας στη βάση προσωπικού πλάνου ομορφιάς.

“Στο Salon De La Beaucharme έχουμε, πλέον, βάλει τη σφραγίδα μας στο χώρο της αισθητικής και κοσμετολογίας, με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξατομικευμένων πλάνων ομορφιάς. Εδώ και 28 χρόνια έχουμε δημιουργήσει έναν φιλόξενο χώρο, όπου η εμπειρία και η γνώση καινοτόμων μεθόδων οδηγούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος που αλλοιώνουν την εμφάνιση και πλήττουν την αυτοπεποίθηση.

Πρωταρχικός στόχος, για κάθε ένα από τα περιστατικά που επισκέπτονται το ινστιτούτο, είναι  η υγεία του δέρματος. Η επίτευξη αυτού του στόχου προϋποθέτει την αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών του εκάστοτε δέρματος αλλά και την χαρτογράφησή τους. Συνηθισμένα προβλήματα δέρματος, καθώς στερούνται προσωπικής και στοχευμένης καθοδήγησης, διογκώνονται και δυσκολεύουν με το χρόνο. Αγαπημένο μου brand που εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία μου είναι η pHformula.

Ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας της θεραπείας με pHformula αποτελεί η αρχική αξιολόγηση του δέρματος γιατί έτσι εξασφαλίζεται ότι ο ειδικός του δέρματος της pHformula κάνει τις καλύτερες επαγγελματικές επιλογές θεραπείας και ως εκ τούτου θα επιτύχει άριστα αποτελέσματα.

Στις μέρες μας, επιδιώκουμε λύσεις που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Αναζητούμε άμεσα και ορατά αποτελέσματα που βελτιώνουν την υγεία του δέρματος ενεργοποιώντας τους δικούς του φυσικούς μηχανισμούς.

Η ευελιξία των θεραπειών αναδόμησης pHformula επιτρέπει στην ίδια επίσκεψη το συνδυασμό διαφορετικών θεραπειών, οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους ως ένα σύστημα δικτύωσης που παρέχει στην επιδερμίδα τη βελτίωση της συνολικής της υγείας, και τη συνολική της αποκατάσταση.

Στην pHformula βρίσκω μοναδικό συνδυασμό συστατικών αναδόμησης φαρμακευτικού τύπου:

Οξέα με δράση αναδόμησης, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, φορείς οξυγόνου και το μοναδικό βιοδιαθέσιμο σύστημα μεταφοράς (PH-DVC) που διεισδύει τα ενεργά συστατικά σε βάθος, ώστε να απελευθερώνουν την ευεργετική τους δράση εκεί ακριβώς όπου χρειάζεται.

Διάβασε ακόμη: 4+1 συμβουλές για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου να υποδεχτεί την άνοιξη

Οι δερματολογικές θεραπείες αναδόμησης της pHformula, σε αντίθεση με οτιδήποτε βρίσκεται στην επαγγελματική αγορά για τη φροντίδα του δέρματος, δίνουν την ιδανική ευκαιρία στον θεραπευτή για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Τα πλεονεκτήματα στο βαθύ καθαρισμό με pHformula είναι:

  • Μέγιστη, ομοιόμορφη και ελεγχομένη διείσδυση των ενεργών συστατικών σε βάθος.
  • Στοχευόμενη αναγέννηση των κυττάρων.
  • Χωρίς επιφανειακό τραύμα και ανεπιθύμητες παρενέργειες.
  • Εξαιρετική ανοχή από το δέρμα.

Ο πελάτης φεύγει ικανοποιημένος με όψη λεία, φωτεινή που ακτινοβολεί υγεία.

Σε αυτό μας βοηθούν οι "Ημέρες Υγείας του Δέρματος" που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την pHformula. Με τη βοήθεια υπερσύγχρονου μηχανήματος δερμοδιάγνωσης καταγράφονται οι πραγματικές ανάγκες του δέρματος και συστήνουμε τις κατάλληλες εξατομικευμένες θεραπείες και προϊόντα καθημερινής φροντίδας που θα οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, προγραμματίζουμε εκ των προτέρων επανέλεγχο (follow up) μετά από τρεις μήνες.

Το όφελος είναι μεγάλο και τριπλό:

  • Αποτυπώνεται η εικόνα του δέρματος εξωτερικά και εσωτερικά σε βάθος, τρισδιάστατα και ψηφιακά.
  • Μαθαίνετε αναλυτικά για τη διαδικασία καθημερινής φροντίδας που πρέπει να ακολουθείται.
  • Η επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής μετά τη δερμοδιάγνωση είναι στοχευμένη και ακριβής, άρα αποτελεσματική.

Η πιο ασφαλής και δημοφιλής πρόταση για να ξεκινήσει κανείς το πλάνο ομορφιάς του είναι τα Homecare Kit που ανταποκρίνονται στις τέσσερις βασικές δερματικές καταστάσεις: φωτογήρανση, υπερμελάγχρωση, ακμή και ροδόχρου νόσο.

Το Kit είναι μια στοχευμένη αγωγή για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία.

Διάβασε ακόμη: Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις ενοχλητικές πανάδες

Προετοιμάζει το δέρμα πριν τις θεραπείες, αυξάνει και διατηρεί τα αποτελέσματα μετά.

Ο πελάτης παίρνει τη θεραπεία στα χέρια του και τη συνεχίζει στο σπίτι του.

Λατρεύω να βλέπω πώς ένα πρόσωπο μεταμορφώνεται στα χέρια μου και πάντοτε προτείνω να ακολουθείτε το πλάνο ομορφιάς σας.

Απλή εφαρμογή με προσωπική συνταγογράφηση.

Η pHformula διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις δερματικές ανάγκες.

Τα προϊόντα μας τα βρίσκετε και στο eshop μας.

Info: Salon De La Beaucharme (Άντρη Ιωάννου Παναγή), Οδός Σεϋχέλλων 17, Λεμεσός, τηλ. 99458557, Instagram: @salondelabeaucharme, @phformulacyprus, @resultmedcyprus, Facebook: Salon de la Beaucharme, pHformula CyprusResultMed

 

Tags pHformula, beauty, face, Salon De La Beaucharme, αντρη ιωαννου παναγη, Ομορφια, προσωπο, θεραπεία προσώπου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5147 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4132 s // Total time: 2.9279 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X