Οι δημόσιες δηλώσεις της που μας ξάφνιασαν.
Στο night show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης, 1 Ιουνίου, η Ελευθερία Ελευθερίου.
Η Κύπρια τραγουδίστρια, όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για την εμπειρία της μέσα στο "Survivor", τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε ακόμα: Η Ελευθερία Ελευθερίου έφτασε μόλις στην Κύπρο για πρώτη φορά μετά το "Survivor" [βίντεο]
Ωστόσο αυτό που αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, ήταν οι διάφορες αποκαλύψεις της τραγουδίστριας από την παραμονή της στο συγκεκριμένο reality, που τον ξάφνιασαν ιδιαίτερα.
Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε: "Είχα συνηθίσει και βαριόμουν να πάω να κάνω νύχια και μαλλιά. Όταν είχα έρθει ξεχνούσα να κάνω και μπάνιο. Ένιωθα πάρα πολύ καθαρή" Δείτε πιο κάτω το βίντεο: