Αλέξανδρος Παρίσης: Μιλάει για τη σύζυγό του, Ελένη Σιδερά και τα λόγια του ξεχειλίζουν θαυμασμό! 


Αλέξανδρος Παρίσης: Μιλάει για τη σύζυγό του, Ελένη Σιδερά και τα λόγια του ξεχειλίζουν θαυμασμό! 

“Η Ελένη είναι αυτό που λέμε ταλέντο”  

Ο Αλέξανδρος Παρίσης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 4 Ιουνίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”, μέσω σύνδεσης skype, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφερθεί στη σύζυγό του, Ελένη Σιδερά.

Ο ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η Ελένη είναι αυτό που λέμε ταλέντο. Που έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και έχει πετύχει στην καριέρα της πράγματα, αλλά το ταλέντο της, ίσως, να μην έφτανε αν δεν δούλευε τόσο πολύ σκληρά. Χορεύει, τραγουδάει, παίζει καταπληκτικά, μπορεί να χορογραφήσει παραστάσεις. Είναι πολυτάλαντη”.

Κατόπιν, ζητώντας του να αποκαλύψει τι αγαπά και τι τον εκνευρίζει σε εκείνην, είπε: “Με εκνευρίζουν ένα εκατομμύριο πράγματα μέσα στην καθημερινότητα, γιατί έτσι είναι τα ανδρόγυνα. Άμα δεν έχεις ρίξεις, πως θα τα ξαναβρείς και να προχωρήσεις; […] Είναι τόσα πολλά που αγαπάω και “δεν αγαπάω” […] Θεωρώ ότι με την πάροδο των ετών έχουμε καταφέρει να έχουμε μία καταπληκτική επικοινωνία που ίσως τα πρώτα χρόνια μας να μην την είχαμε. Αυτό έχω αρχίσει να το αγαπώ, δηλαδή βρισκόμαστε και με κλειστά μάτια…” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags αλεξανδρος παρισης, ελενη σιδερά, διασημοι, ηρθε κι εδεσε, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0467 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6027 s // Total time: 2.6494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X