Το προσωπικό του Aphrodite Hills Resort γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας 


Το προσωπικό του Aphrodite Hills Resort γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας 

Διαβάστε αναλυτικά   

Σε κλίμα χαλαρό και άκρως διασκεδαστικό, η τρελοπαρέα του Aphrodite Hills Resort, εν μέσω μάλιστα του ξέφρενου τουριστικού re-start, αναθεώρησε τις προτεραιότητες των ημερών και "ποδηλατίστηκε" για καλό σκοπό. 

H συγκεκριμένη δράση έγινε κυρίως για το καλό της ημέρας, αφού κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας. Παράλληλα ενισχύθηκε και το ταμείο των φιλανθρωπικών δράσεων του Resort μέσω του Ιδιωτικού Φιλανθρωπικού Συνδέσμου "For the Love of Life". 

Το προσωπικό τίμησε δεόντως τον επαγγελματικό εξοπλισμό από τον ποδηλατικό σταθμό του Resort, Aspire Cycling Cyprus, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην καρδιά του Village Square. Η μικρή πομπή των ποδηλάτων ξεκίνησε από την καρδιά του Resort και έφτασε στο χώρο ιππασίας. Η σωματική κούραση ξεχάστηκε εύκολα στον τερματισμό στην υπαίθρια μπυραρία της πλατείας. 

Οι υπάλληλοι και το διευθυντικό προσωπικό απόλαυσαν τη μίνι διαδρομή στα όρια των Κουκλιών καλωσορίζοντας έτσι και την ομάδα της νέας αθλητικής δραστηριότητας που προστίθεται στη μεγάλη λίστα αθλημάτων που προσφέρει το εντυπωσιακό Aphrodite Hills Resort. 

Το Aphrodite Hills Resort με ενέργεια και ενθουσιασμό, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί επισκέπτες και να μοιράσει ξανά όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές. Καλό Καλοκαίρι!


 

Tags Aphrodite Hills Resort, παγκοσμια ημερα ποδηλασιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6748 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5721 s // Total time: 4.2469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X