Σάκης Ρουβάς: Tο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, οι απειλές που δέχθηκε και η παρέμβαση της μητέρας του [βίντεο]


Σάκης Ρουβάς: Tο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, οι απειλές που δέχθηκε και η παρέμβαση της μητέρας του [βίντεο]

\"Μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν;\"

Σε μια συνέντευξη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 6 Ιουνίου, ο Σάκης Ρουβάς, στο "Ενώπιος Ενωπίω", με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν από τρία χρόνια και που παρολίγο να τον οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος την καριέρα του, τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του, ενώ είδαμε για πρώτη φορά και τη μητέρα του, η οποία μίλησε συγκινημένη για το παιδί της. 

Στην έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής ξάφνιασε ευχάριστα τον τραγουδιστή, κάνοντας του μια έκπληξη, καθώς προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις της μητέρας του, οι οποίες κατάφεραν να τον κάνουν να βουρκώσει.

Διαβάστε ακόμα: Η έκπληξη από την οικογένεια Ρουβά που δεν περιμέναμε - Νέο μέλος στην οικογένειά τους [εικόνα]

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: "Μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν; Πριν από τρία περίπου χρόνια πέρασα μία δύσκολη περίοδο στις επαγγελματικές μου σχέσεις, είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα κάποιες αποφάσεις, πήγα κι έκανα μια εγχείρηση στις φωνητικές μου χορδές. Τότε αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Γιατί αντί να πηγαίνω καλύτερα, πήγαινα χειρότερα. Πληγώθηκα πάρα πολύ, θύμωσα πάρα πολύ, σκεφτόμουν τι έκανα λάθος. Τι έφταιξε. Αυτό με έκανε καλύτερο". 

Για τις απειλές δήλωσε: "Άρχισαν κάποια αγόρια να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα.Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια". Δείτε τα σχετικά βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, σακης ρουβας, διασημοι, μητερα, πρόβλημα, απειλες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2960 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8190 s // Total time: 5.1150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X