Donatella Versace: Δε γεννήθηκα με αυτό το πρόσωπο


Donatella Versace: Δε γεννήθηκα με αυτό το πρόσωπο

Πώς σχολιάζει η διάσημη σχεδιάστρια τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ;

Η Donatella Versace δε φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε ποτέ να μιλήσει δημόσια γι' αυτό. Η 57χρονη σχεδιάστρια βρέθηκε την Κυριακή στο Vogue Festival και αποκάλυψε ότι χρειάζεται “σκληρή δουλειά” για να διατηρεί την εμφάνισή της. Πέρα απ' το ότι δε θυμάται από πότε έχει να φορέσει flat παπούτσια, η Donatella παραδέχτηκε ότι απαιτείται “κάτι παραπάνω” από τη Μητέρα Φύση για την εμφάνισή της.

«Δε γεννήθηκα με αυτό το πρόσωπο», δήλωσε. «Χρησιμοποιώ τόνους από κρέμες καθημερινά και φροντίζω με μεγάλη επιμέλεια τα μαλλιά και το δέρμα μου». Στο παρελθόν, η σχεδιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ -μόνο στο πρόσωπο- αλλά αυτή τη φορά απέφυγε να κάνει κάποια επιπλέον δήλωση.

Για τη φυσική της κατάσταση η Donatella Versace δήλωσε σχετικά: «Σταμάτησα να γυμνάζομαι με personal trainer γιατί μου απαγόρευε να καπνίζω. Τώρα κάνω μόνο τις βασικές ασκήσεις».

Όσον αφορά στο στυλ της η ίδια πιστεύει ότι δεν είναι και τόσο υπερβολικά, όπως πολλοί σχολιάζουν. «Φοράω ψηλοτάκουνα, στενά παντελόνια και διαμάντια», είπε. Όλες, άλλωστε, δε ρίχνουμε πρόχειρα μερικά διαμάντια επάνω μας για να πάμε στη δουλειά;

Tags Donatella Versace


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0396 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4988 s // Total time: 2.5384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X