Οι πιο ολοκληρωμένες λύσεις για το outfit της παραλίας! 


Οι πιο ολοκληρωμένες λύσεις για το outfit της παραλίας! 

Βρείτε τα ιδανικά items που θα χαρίσουν στιλ στο beach wear σας!

Η άνεση και το στιλ στην παραλία είναι σίγουρα δύο πολύ βασικά στοιχεία που επιδιώκουμε κάθε καλοκαίρι! Η Calzedonia με γνώμονα ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να αισθάνεται όμορφα στην παραλία προτείνει στη νέα της beachwear συλλογή κομμάτια, τα οποία η κάθε μία μπορεί να προσαρμόσει στη σιλουέτα και στο στιλ της. 

Χάρη στη συνεχής επένδυση της Calzedonia στην έρευνα για νέα υφάσματα και προτάσεις εφαρμογής, είναι σε θέση να ευρύνει την γκάμα της τόσο σε μεγέθη, στιλ και σχέδια με στόχο να τονίσει την ομορφιά της γυναίκας σε όλες τις μορφές της.

Στα καταστήματα Calzedonia υπάρχει γκάμα από σουτιέν σε ποικιλία μεγεθών για όλους τους σωματότυπους καθώς διατίθενται και μεγάλα μεγέθη. Θα βρείτε τα all time classics τρίγωνα και στράπλες καθώς και πληθώρα επιλογών από τις νέες σειρές με balconette και καμισόλες με ή χωρίς μπανέλα. Για να ολοκληρώσετε το look σας μπορείτε να τα συνδυάσετε με ποικιλία από σλιπ όπως κλασικό, ‘80s, λεπτομέρειες με κορδόνια, Brazilian ή ψηλόμεσο.

Για ένα ολοκληρωμένο outfit στην παραλία, στην Calzedonia θα εντοπίσετε υπέροχα 100% λινά πουκάμισα, απαλές παντελόνες με πλέξεις από διακριτικό λούρεξ, παρεό και μίνι και μακριά φορέματα, αέρινες βαμβακερές πουκαμίσες και απαλό Supima cotton σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με την beachwear συλλογή. 

Οι oversized και οικολογικές τσάντες θαλάσσης της Calzedonia, σε summerish prints θα προσθέσουν πόντους στο στιλ σας. Αξίζει να σημειωθεί πως η τσάντα θαλάσσης Calzedonia σας προσφέρεται ως δώρο με αγορές άνω των 60 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. 

Πάρτε μία γεύση από τη συλλογή εδώ

Tags calzedonia, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1619 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5034 s // Total time: 3.6652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X