Alesia: Χώρισε με τον Αλέξη Παππά και τον "κατακεραυνώνει" -"Άλλα λέει και άλλα κάνει" [βίντεο]


Alesia: Χώρισε με τον Αλέξη Παππά και τον "κατακεραυνώνει" -"Άλλα λέει και άλλα κάνει" [βίντεο]

\"Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης - Δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων\"

Στην εκπομπή "To πρωινό" εμφανίστηκε την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, η πρώην σύντροφός του Αλέξη Παππά, Alesia. 

Η Ιταλίδα ξανθιά καλλονή, μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι μαζί με τον πρώην παίκτη του "Survivor", "ρίχνοντας" τα βέλη της σε εκείνον, με την ίδια να εμφανίζεται στεναχωρημένη και πικραμένη από αυτή την εξέλιξη της σχέσης της. 

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Παππάς: Χώρισμός βόμβα με την σύντροφο του για να πάει στο "Bachelor"! Έσβησε την εικόνα τους

Συγκεκριμένα σχολίασε σε ζωντανή σύνδεση που είχε με τους παρουσιαστές και το πάνελ της εκπομπής τα εξής: "Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης…Ο τρόπος που με έχουν μεγαλώσει, η παιδεία μου και επειδή προστατεύομαι από τη βασιλική οικογένεια, έχω έναν τρόπο να βλέπω τα πράγματα… Για εμάς όπως λέμε το “Σε αγαπώ” είναι διαφορετικό πώς το βλέπουν οι άλλοι. Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του. Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, χωρισμος, Αλέξης Παππάς, alesia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1947 s (251 Queries.) // Parse time: 0.8992 s // Total time: 3.0940 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X