Οι καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά έχουν ξεκινήσει! 


Οι καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά έχουν ξεκινήσει! 

Οι προτάσεις που σας έχουμε για τη ψυχαγωγία τους!  

Το κλείσιμο των σχολείων για το καλοκαίρι σηματοδοτεί για τα παιδιά την έναρξη της πιο ξέγνοιαστης περιόδου στη χρονιά τους και για τους γονείς την αναζήτηση τρόπων προκειμένου να απασχολούν τα παιδιά τους στο σπίτι με διασκεδαστικό τρόπο! 

Αρκετές είναι οι δραστηριότητες που ενδείκνυνται για να κρατήσετε τη ζωντάνια των παιδιών σας αμείωτη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου κι εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την πιο ευχάριστη! 

Η Nova Cyprus ετοίμασε ένα υπέροχο αφιέρωμα με ταινίες που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, γεμάτες περιπέτεια, ευτράπελα και γέλιο! Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου, θα έχετε τη δυνατότητα καθημερινά στις 20:00 μέσω του Novacinema2HD, να παρακολουθείτε μία ταινία από μία γκάμα επιλογών. 

Από τις περιπέτειες του Κόμη Δράκουλα στην ταινία “Hotel Transylvania 2” και την προσπάθεια των τεσσάρων εφήβων στη ζούγκλα στο “Jumanji: The Next Level” μέχρι τον γλυκούλη “Scoob!” και τον πασίγνωστο γάτο “Garfield”, τα παιδιά σας θα λατρέψουν τις βραδινές προβολές της Nova Cyprus. 

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τις ιστορίες μυστηρίου τότε “Οι περιπέτειες του Tintin” θα τους καθηλώσουν. Όταν κατά λάθος φτάνει στα χέρια του Tintin η ρεπλίκα ενός ιστιοφόρου του 17ου αιώνα, εκείνος θα βρεθεί στο στόχαστρο ενός αδίστακτου συλλέκτη. Αναζητώντας την αιτία, ο νεαρός δημοσιογράφος θα γνωρίσει τον καπετάνιο Χάντοκ, θα μάθει την ιστορία του “Μονόκερου” και θα φτάσει μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

Είναι μήπως το “κόλλημα” των παιδιών σας το διάστημα; Η Nova Cyprus έχει και γι’ αυτό επιλογή. Η ταινία “Louis En De Aliens” είναι η ιδανική. Η ιστορία ξεκινά όταν ένα διαστημόπλοιο με τρεις εξωγήινους προσγειώνεται στο σπίτι του μικρού Louis, ο οποίος αμέσως γίνεται φίλος με τα πλάσματα αυτά! 

Ανάμεσα στις ταινίες που πρόκειται η Nova Cyprus να φέρει στις οθόνες σας είναι οι “The Secret Garden”, “Adams Family”, “Spies in Disguise”, “Cloudy with a Chance of Meatballs”, “Tad, The Lost Explorer”, “Spy Cat”, “Rio”. 
 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9297 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4859 s // Total time: 4.4157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X