Παύλος Χάππιλος: Ο πασίγνωστος Ελλαδίτης τραγουδιστής που μίλησε για εκείνον με συγκινητικά λόγια!


Παύλος Χάππιλος: Ο πασίγνωστος Ελλαδίτης τραγουδιστής που μίλησε για εκείνον με συγκινητικά λόγια!

“Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση”  

Ο Παύλος Χάππιλος μπορεί να μην κέρδισε το Master Chef, ωστόσο, βγήκε κερδισμένος από το ριάλιτι μαγειρικής καθώς κατάφερε να φωλιάζει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Χάππιλος: Το περιστατικό με την Κύπρια γιαγιά του που τον έκανε να νιώσει πλήρη αποδοχή!

Ένας εκ των ανθρώπων που εξέφρασαν δημόσια τον θαυμασμό τους για τον Κύπριο παίκτη του Master Chef ήταν και ο Γιάννης Κότσιρας, παραχωρώντας πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος”.

“Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και στην τηλεόραση. Ειδικά, στην καραντίνα ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Έβλεπα το Master Chef για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα”, επεσήμανε ο τραγουδιστής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Tags Παύλος χαππιλος, γιάννης κότσιρας, master Chef, αυτος και ο άλλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2934 s (227 Queries.) // Parse time: 1.9964 s // Total time: 4.2898 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X