Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε πως είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [βίντεο]


Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε πως είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [βίντεο]

\"Ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη\".

Στο σπίτι μαζί με το νεογέννητο μέλος της οικογένειάς της, απολαμβάνει πλέον την καθημερινότητα της, η Αθηνά Οικονομάκου. 

Η Ελληνίδα ηθοποιός πριν από μόλις μια εβδομάδα, έφερε στον κόσμο, το δεύτερο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και έκτοτε βιώνει για άλλη μια φορά το θαύμα της μητρότητας. 

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη βόλτα με την έξι ημερών κορούλα της! [εικόνα]

Στο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γλυκιά μανούλα, μας δείχνει ποζάροντας στον καθρέφτη της, πως είναι το σώμα της, μετά τη γέννα, και στέλνει το δικό της μήνυμα. 

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα σχολίασε: "Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η “μεγάλη έξοδος” της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεό, ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει. και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, Σώμα, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9919 s (251 Queries.) // Parse time: 1.1726 s // Total time: 4.1645 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X