Διαγωνισμός: Το ilovestyle.com έχει γενέθλια και σας κάνει δώρο ένα ταξίδι για δύο στη Σκιάθο!


Διαγωνισμός: Το ilovestyle.com έχει γενέθλια και σας κάνει δώρο ένα ταξίδι για δύο στη Σκιάθο!

Μάθετε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό  

Το ilovestyle.com, με αφορμή τα ένατα γενέθλιά του, σε συνεργασία με την Top Kinisis Travel σε ταξιδεύουν στο υπέροχο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο.  Το δώρο είναι ένα ταξίδι επτά διανυκτερεύσεων, για δύο άτομα, αξίας €640. Ημέρα αναχώρησης 29 Ιουλίου 2021.

Η Σκιάθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Σποράδων και αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες καθώς συνδυάζει την ομορφιά του φυσικού της πλούτου και της διάθεσης για ανέμελη διασκέδαση κάτω από το νησιώτικο, ελληνικό φεγγάρι.

Κάποιες από τις παραλίες της έχουν συμπεριληφθεί κατά καιρούς στις λίστες με τις καλύτερες του κόσμου, όπως οι "Κουκουναριές", ενώ μία άλλη υπέροχη επιλογή για τις βουτιές σας στο νησί είναι η παραλία "Μπανάνα", όπου τα πεύκα σμίγουν σχεδόν με τη θάλασσα δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία "Λαλάρια" είναι επίσης μία από τις πιο γνωστές του νησιού, όπου τα άσπρα βότσαλα που την καλύπτουν, κάνουν το μέρος μοναδικό!

Η φιλοξενία των ντόπιων είναι δεδομένη. Οι φρέσκοι μεζέδες που μυρίζουν Ελλάδα και οι τοπικές νοστιμιές που αποτελούν παράδεισο για τους λάτρεις του φαγητού θα σας κάνουν να λατρέψετε τη Σκιάθο.

Κάνε follow τον λογαριασμό του ilovestyle.com και τον λογαριασμό του Top Kinisis Travel στο instagram , like και comment στο post του διαγωνισμού, για να μπεις στην κλήρωση. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι τις 4 Ιουλίου. 

Όροι Χρήσης:

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία "Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ", ("Διοργανώτρια"), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο "Top Kinisis Travel" (εφεξής "Διαγωνισμός").

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β' βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 21/6/2021 ώρα 10:00 έως και 4/7/2021 ώρα 23:59 ("Διάρκεια").

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στη σελίδα του διαγωνισμού στη σελίδα του ilovestyle στο Instagram. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί και ένας (1) επιλαχών.

7. Δώρα: Το δώρο είναι ένα (1).  Το δώρο είναι ένα ταξίδι επτά διανυκτερεύσεων, για δύο άτομα, αξίας €640. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια προς και από τη Σκιάθο. 

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 5/7/2021 στο instagram του ilovestyle.com, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα. Αν ο νικητής δεν επιθυμεί το δώρο, τότε το δώρο δίνεται στον πρώτο επιλαχών. 

11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.

15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ilovestyle.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Tags διαγωνισμος, σκιαθος, Ταξιδι, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.0795 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2986 s // Total time: 3.3780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X