Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [βίντεο]


Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [βίντεο]

Όσα μοιράστηκε για την ημέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερό της μωράκι.

Τρελά ευτυχισμένη είναι η Αθηνά Οικονομάκου, μετά τη γέννηση του δεύτερου της παιδιού. 

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός στις 9 Ιουνίου, υποδέχθηκε στη ζωή, το κοριτσάκι της, χαρίζοντας ακόμη μια γλυκιά νότα στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε πως είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της [βίντεο]

Μένοντας στο σπίτι και δίπλα στο νεογέννητο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει μερικά instastories στα οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει καταφέρει να χάσει μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Kαλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά, εγώ είμαι πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας στο τελευταίο βίντεο και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει γύρω στα 17 κιλά, 18 ίσως το τελευταίο διάστημα. Έχω χάσει ήδη τα 8. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της και θέλω να μου πείτε, επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω και θέλω να μου πείτε γιατί δεν το γνωρίζω, υπάρχει κάτι που μπορώ να φοράω για να μου την κρατάει; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες υπομονή γιατί με τη ζέστη τα πρηξίματα πρέπει να είναι αδιανόητα και με έναν πόνο γιατί εγώ το έζησα και υπάρχει”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κιλά, Αθηνά Οικονομάκου, γεννηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0259 s // Total time: 0.0261 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X