Χριστίνα Δημητρίου: Αποφοίτησε και πόζαρε με το πτυχίο αγκαλιά [εικόνες & βίντεο]


Χριστίνα Δημητρίου: Αποφοίτησε και πόζαρε με το πτυχίο αγκαλιά [εικόνες & βίντεο]

Δείτε την να παραλαμβάνει το πτυχίο της στη διαδικασία ορκομωσίας!

Ξεχωριστή και σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Χριστίνα Δημήτριου, καθώς ένας κύκλος έκλεισε για εκείνην με μεγάλη επιτυχία. 

Συγκεκριμένα η επώνυμη Κύπρια αποφοίτησε από τον κλάδο Δημοσιογράφιας, και μοιράστηκε μαζί μας αυτό το ευχάριστο γεγονός που της συνέβη. 

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει σε μια τόσο ιδιαίτερη της στιγμή, η αδερφή της, Στέλλα Δημητρίου, η οποία σε instastories που έκανε μας έδειξε την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να παίρνει  το πτυχίο της στη δημοσιογραφία. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Δημητρίου: Η άγνωστη λεπτομέρεια που αποκάλυψε για την πρόταση γάμου στην αδερφή της, Στέλλα! [βίντεο]

Συγκινημένη η Χριστίνα Δημητρίου σχολίασε στο post που ανέβαζε ποζάροντας με την τήββενο και έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο πτυχίο της, τα ακόλουθα: "Aπόφοιτη του κλάδου "Δημοσιογραφίας"! Με μεγάλη χαρά, ευτυχία ακόμα ένας στόχος μου επιτεύχθηκε με επιτυχία και αισθάνομαι ευγνώμων!! Έμαθα να βάζω στόχους, να βλέπω μπροστά, να μαθαίνω, να αποκτώ όλο και περισσότερες γνώσεις, “Γιατί η μάθηση είναι η μεγαλύτερη επένδυση στον εαυτό μας"Ευγνώμων".

H Στέλλα Δημητρίου με τη σειρά της ευχήθηκε τα εξής: "Αδερφούλα μου αγαπημένη πάντα δίπλα σου στις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές στη ζωή σου!! Είμαι πολύ περήφανη για σένα. Σου αξίζουν τα καλύτερα αγάπη μου γλυκιά! Η πορεία και η σταδιοδρομία σου, τόσα χρόνια στο χώρο των ΜΜΕ, όλα όσα έχεις κάνει μέχρι σήμερα αλλά κι αυτό το σημαντικό πτυχίο στη δημοσιογραφία είναι δεδομένη! Προχώρα μπροστά, γιατί αξίζεις πολλά!! Σε λατρεύω και είμαι πολύ περήφανη για σένα!!! Σε αγαπώ". Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες και βίντεο που εντοπίσαμε:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Χριστίνα Δημητρίου, Στέλλα Δημητρίου, αποφοιτηση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8185 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3385 s // Total time: 2.1570 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X