Συγκλονίζει ο Ηλίας Μπόγδανος: "Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα - Είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω" [βίντεο]


Συγκλονίζει ο Ηλίας Μπόγδανος: "Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα - Είχα λίγες πιθανότητες να ζήσω" [βίντεο]

Η εξομολόγηση που έκανε στους τηλεθεατές του \"Survivor\".

Ένα ακόμη ενδιαφέρον επεισόδιο του "Survivor", παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. 

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο παρουσιαστής ανέφερε στους εναπομείναντες παίκτες πως θα ήθελε να κάνουν μια κουβέντα περί προσωπικών ζητημάτων, με τους ίδιους να σχολιάζουν περιστατικά της ζωής τους, τα οποία τους είχαν στιγματίσει και θα είναι για πάντα χαραγμένα στις καρδιές τους. 

Τον λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς που συντάραξε τόσο τους συμπάικτες του, όσο και  εμάς το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, μοιράστηκε το περιστατικό του ατυχήματος που βίωσε πριν από δέκα χρόνια με τη μοτοσικλέτα του και στιγμάτισε την ζωή του.

Χαρακτηριστικά σχολίασε, συγκλονίζοντας:"Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια.Ενώ φόραγα πάντα κράνος και τα πάντα είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας είχε περάσει βράδυ με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Απρόσεκτος και αυτός, δεν ήταν ότι έκανε κάτι κακό. Και αυτός μπορεί να αφαιρέθηκε μια στιγμή γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε. Και ξεχάστηκε, αφαιρέθηκε, με χτύπησε. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα[...]Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags Ηλίας Μπόγδανος,ατυχημα,διασημοι,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8367 s (277 Queries.) // Parse time: 0.4469 s // Total time: 3.2835 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X