“Είσαι το ταίρι μου”: Η αγαπημένη σειρά έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!


“Είσαι το ταίρι μου”: Η αγαπημένη σειρά έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!

Θα σας κρατάει συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού!  

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον έρωτα της Στέλλας και του Σωτήρη; Στη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου που ανέδειξε τους δυο πρωταγωνιστές, είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, ανεξαρτήτως κιλών και χιλιομέτρων που τους χωρίζουν… Η Στέλλα κάνει τις ζυγαριές να σπάνε αλλά δεν πτοείται. Ζει στην Αυστραλία, λατρεύει τα σάντουιτς με καγκουρό και ξεροσταλιάζει στο ραφτάδικο για τον άντρα που κατακτά η φίλη της, Βίκυ. 

Η Βίκυ έχει καλή καρδιά αλλά διαθέτει τρία θανάσιμα ελαττώματα: είναι πανέμορφη, μανεκέν και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γοητευτικό Νίκο. ‘Έτσι, η Στέλλα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα και να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη, το ταίρι της στο διαδίκτυο. Η Βίκυ, όμως, έχει άλλα σχέδια. Ταξιδεύει στην ίδια πτήση με τη Στέλλα για να γνωρίσει τα πεθερικά της στην Ελλάδα. Την τελευταία στιγμή πανικοβάλλεται: κι αν τα πεθερικά της είναι απαίσια; Και τότε, έρχεται η φαεινή ιδέα! Γιατί να μην αλλάξει θέση με τη Στέλλα; ‘Έτσι, η Στέλλα “παγιδεύεται” από τη Βίκυ σε μια κατάσταση που φαίνεται ότι θα της στερήσει πολύ φαγητό! Και ο αδερφός του Νίκου, ο Σωτήρης, τι ρόλο θα παίξει σε όλη αυτή την ιστορία;

Η αγαπημένη σειρά έρχεται στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ από την Πέμπτη 1 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:30. 

Να σημειώσουμε ότι η σειρά δεν θα προβληθεί στις 4 και 5 Ιουλίου λόγω της προβολής του ημιτελικού και τελικού του “Survivor”. 
 

Tags εισαι το ταιρι μου, σειρα, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4927 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5623 s // Total time: 4.0550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X