Τι είναι το TeslaFormer και η λειτουργία του;


Τι είναι το TeslaFormer και η λειτουργία του;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε  

Το TeslaFormer είναι μια επαναστατική, αποτελεσματική, μη-επεμβατική θεραπεία, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποκατάστασης, για την τόνωση και αύξηση μυϊκής μάζας, τη μείωση λίπους και την ανόρθωση γλουτών. Το TeslaFormer χρησιμοποιεί Functional Magnetic Stimulation (λειτουργική μαγνητική διέγερση) για τη σύσπαση των μυών μέχρι και 50.000 φορές σε μια συνεδρία 30 λεπτών. Το TeslaFormer παράγει μαγνητικά πεδία έως και 3 Tesla που ενεργοποιούν τους κινητικούς νευρώνες των στοχευμένων μυών. Οι μυς συστέλλονται (υπερ-μέγιστες συστολές) και χαλαρώνουν με κάθε μαγνητικό παλμό, και επομένως δυναμώνουν. Η ενέργεια που απαιτείται για τις συσπάσεις προέρχεται και από τον λιπώδη ιστό της περιοχής, ο οποίος κατα τη διάρκεια της θεραπείας αρχίζει να μειώνεται.

Ο συνδυασμός TeslaFormer με την TeslaChair είναι επίσης μια μη-επεμβατική θεραπεία Functional Magnetic Stimulation, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποκατάστασης, για πόνους στη πλάτη, ακράτεια και σεξουαλική δυσλειτουργία σε άνδρες και γυναίκες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν τα ρούχα. Το TeslaFormer / TeslaChair μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία Viveve™, μια θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων μίας μόνο συνεδρίας που ανανεώνει και ενισχύει με ασφάλεια και άνεση τον κολπικό ιστό, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία σχηματισμού κολλαγόνου στο σώμα, για τη μείωση ή και εξάλειψη της χαλαρότητας του κόλπου και της γυναικείας ακράτειας ούρων. Το Viveve™ έχει εγκριθεί από υγειονομικές αρχές σε πολλές χώρες στον κόσμο, και έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες βελτιώνοντας την σωματική και ψυχική τους υγεία καθώς και την ποιότητα ζωής τους. Οι πρωτοπόρες αυτές θεραπείες μας TeslaFormer / TeslaChair και Viveve έχουν βραβευτεί από τα Cyprus Wellness Awards το 2020.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά συνήθως χρειάζονται 8-10 συνεδρίες με το TeslaFormer / TeslaChair 2-3 φορές την εβδομάδα. Είναι σημαντικό ο/η πελάτης / ασθενής να συμμορφώνεται και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του/της γιατρού για καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε ποιούς αποτείνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία TeslaFormer αποτείνεται σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν ενδυνάμωση μυών με ταυτόχρονη μείωση λίπους της περιοχής, καθώς και ανόρθωση γλουτών. Επίσης η θεραπεία με TeslaFormer σε συνδυασμό με την TeslaChair είναι ιδανική για ανδρική και γυναικεία ακράτεια και σεξουαλική δυσλειτουργία. Η ακράτεια και σεξουαλική δυσλειτουργία είναι πολύ λεπτά θέματα που όμως αφορούν μία μεγάλη μάζα ανθρώπων, που τις περισσότερες φορές υποφέρουν σιωπηλά. 

Στην κλινική μας ANANEOSIS Medical Rejuvenation Clinic με τις πιο πάνω μεθόδους μπορούμε να βοηθήσουμε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων και να βελτιώσουμε την σωματική και ψυχική τους υγεία καθώς και την ποιότητα ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 25347347 / 99806868 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.drpattichis.com για ένα ραντεβού με τη γιατρό μας Δρ Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD PgCert με ειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και Γεροντολογία.


 

Tags TeslaFormer, ANANEOSIS Medical Rejuvenation Clinic


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8126 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3010 s // Total time: 2.1136 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X