Συγκινητική ανταπόκριση από την Άννα Βίσση και τα ξενοδοχεία Amara & Elysium για gala dinner με φιλανθρωπικό χαρακτήρα


Συγκινητική ανταπόκριση από την Άννα Βίσση και τα ξενοδοχεία Amara & Elysium για gala dinner με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για στήριξη και των 9 ειδικών σχολείων που λειτουργούν στην Κύπρο στο Gala dinner στις 8 Ιουλίου  

Καθώς οι προετοιμασίες για την ξεχωριστή βραδιά που διοργανώνεται από τον κ. John Christodoulou και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, προς όφελος των παιδιών που φοιτούν και στα 9 δημόσια ειδικά σχολεία Κύπρου σε συνεργασία με τους οικείους συνδέσμους γονέων κορυφώνονται, το Ίδρυμα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες και τα άτομα για τη θερμή τους στήριξη.

Η εθελοντική συμμετοχή της εξαιρετικής καλλιτέχνιδας, της αγαπημένης Άννας Βίσση που θα τραγουδήσει στη φιλανθρωπική εκδήλωση αφιλοκερδώς τιμά ιδιαίτερα το Ίδρυμά Yianis Christodoulou Foundation.

To Ίδρυμα απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Amara για την ευγενική προσφορά του δείπνου και των ποτών, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, καθώς και για την συνεισφορά τους στη δημοπρασία.

Τόσο το Ξενοδοχείο Amara όσο και το Ξενοδοχείο Elysium έχουν προσφέρει διαμονή για 2 βράδια και περιποίηση στο Spa για 2 άτομα που θα δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. To Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation και ο κ. Christodoulou προσωπικά θα ήθελαν να εκφράσουν τη βαθιά εκτίμησή τους για την κίνηση αυτή. Ο κ. Christodoulou ανέφερε ότι «σε τέτοιες πρωτοβουλίες όλες οι συνεισφορές είναι πολύτιμες και εκτιμώνται πάρα πολύ, αφού δείχνουν ότι οι Κύπριοι μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν και τα εννιά ειδικά σχολεία, στα οποία θα δοθούν όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν».

Το Ίδρυμα εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τη ‘Μαρίνα Λεμεσού’ για τη φιλοξενία του σκάφους Zeus δωρεάν.

Εκτός από τα πιο πάνω, και καθώς το Yianis Christodoulou Foudnation είναι ανοιχτό σε περισσότερους χορηγούς, θα ήθελε να εκφράσει τη μεγάλη του εκτίμηση στους ακόλουθους:

Πέρα από τους πιο πάνω, αρκετοί άλλοι χορηγοί θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια καθώς και μετά από την εκδήλωση.

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για τη δημοπρασία:

1. Τον πρωταθλητή Formula 1 David Coulthard για τα μαθήματα karting και το δείπνο για δύο άτομα στο Μονακό μαζί με τον John Christodoulou.

2. Τη Marina Vernicos για την καλλιτεχνική φωτογραφία περιορισμένης εκτύπωσης που θα δοθεί διά χειρός στις 9 Ιουλίου από την καλλιτέχνιδα

3. Την καταξιωμένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση για το δείπνο και τη βραδινή έξοδο στο Μονακό μαζί με τον κ. John Christodoulou στις 26 Σεπτεμβρίου 2021

4. Τον κ. Christian Moore για την παραχώρηση της περιορισμένης έκδοσης αφίσας με την υπογραφή του καταξιωμένου Roger Moore, ως James Bond 007.

5. Τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Amara and Elysium για την προσφορά 2 ξεχωριστών διανυκτερεύσεων για 2 βράδια καθώς και πρόσβαση με περιποίηση στο Spa για 2 άτομα στο Amara Hotel Limassol και καθώς και στο Elysium Hotel Paphos

6. Το Yianis Group για τη διαμονή για ένα Σ/Κ για δύο άτομα στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Canary Riverside Plaza στο Λονδίνο.

7. Tην εταιρεία JETSHUTTLE για την προσφορά 2 θέσεων σε private jet (Citation X) για ένα Σ/Κ ταξίδι Λάρνακα – Μύκονο – Λάρνακα με ισχύ μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021. Τονίζεται ότι πρωταρχικός στόχος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation είναι η παροχή στήριξης και βοήθειας σε παιδιά και νέους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, μέσα από την κάλυψη του κόστους κατασκευής διαφόρων έργων προς όφελος των παιδιών αυτών. Σημειώνεται ότι όλα τα λειτουργικά έξοδα του Ιδρύματος καλύπτονται πλήρως από το Yianis Group και τον κ. John Christodoulou.

Η φιλανθρωπική αυτή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στην Κύπρο, στο yacht Zeus. Το Φ.Ι. Yianis Christodoulou Foundation και ο Ιδρυτής του κ. John Christodoulou ανέλαβαν την πρωτοβουλία να στηρίξουν και τα 9 ειδικά σχολεία που λειτουργούν στην Κύπρο ώστε να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται σε παιδιά με ειδικές ικανότητες ή και αναπηρίες. Η πρωτοβουλία αυτή σχετίζεται άμεσα με τη διοργάνωση κατά την περσινή σχολική χρονιά του Παγκύπριου Διαγωνισμού HANDS UP FOR ALL ανάμεσα στα ειδικά σχολεία και την συνολική βράβευσή τους. Μέσα από τη συνεργασία αυτή διαπιστώθηκαν και οι συνεχείς απαιτήσεις που υπάρχουν ώστε τα σχολεία να μπορούν να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών με αναπηρίες ή/ και ειδικές ικανότητες. Ως εκ τούτου, στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη των 9 δημοσίων ειδικών σχολείων στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.yianischristodouloufoundation.com/ Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το facebook και το instagram.
 

Tags GALA DINNER, αννα βισση, γιαννης χριστοδουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6342 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4396 s // Total time: 3.0737 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X