Ανδρεάνα και Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Μάθαμε όσα είπαν με την Chiara Ferragni!


Ανδρεάνα και Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Μάθαμε όσα είπαν με την Chiara Ferragni!

Η συνομιλία που είχαν χθες το απόγευμα οι Κύπριες fashionistas με την παγκοσμίου φήμης influencer!  

Στην Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Chiara Ferragni με αφορμή το launching της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία. 

Στο υπέροχο event που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Ιουνίου στην ελληνική πρωτεύους, με την παρουσία της γνωστής Ιταλίδας instagrammer παρευρέθηκαν και οι Κύπριες influencers Ανδρεάνα και Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη. 

Τα δύο κορίτσια δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τη Ferragni ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com, η Chiara Ferragni ήταν ιδιαίτερα φιλική και γλυκιά μαζί τους με τα λόγια της να εμπνέουν. Μάλιστα, απάντησε όλες τις ερωτήσεις που τις απηύθυναν τα δύο κορίτσια από την Κύπρο, μιλώντας για την καριέρα της και το πώς έφτασε μέχρι εδώ. Επιπλέον, η Chiara Ferragni στη συνομιλία της με τα κορίτσια, εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφθεί την Κύπρο.

Ο ενθουσιασμός της Θέλξιας - Βαλέριας και της Ανδρεάνας είναι εμφανής στις εικόνες που μοιράστηκαν στα social media, καθώς η Chiara είναι ένα πρόσωπο που αποτελεί πρότυπο για τα όσα έχει πετύχει σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.  

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, ανδρεανα φραγκουδη, Chiara Ferragni, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1313 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3745 s // Total time: 2.5059 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X