Διαγωνισμός: Τέσσερις τυχεροί κερδίζουν από ένα καλάθι για πικνίκ με προϊόντα Peleano


Διαγωνισμός: Τέσσερις τυχεροί κερδίζουν από ένα καλάθι για πικνίκ με προϊόντα Peleano

Μάθετε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!  

Η ACM Christofides Ltd, σε συνεργασία με το ilovestyle.com, σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε σε κλήρωση για να διεκδικήσετε και να κερδίσουν τέσσερις τυχεροί από εσάς από ένα υπέροχο καλάθι για πικνίκ με προϊόντα Peleano, συνολική αξίας 200 ευρώ. 

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από ένα καλάθι με έξι φιάλες κρασί Peleano 250 ml, δύο ποτήρια για sparkling κρασί και υπέροχα snacks για μία ολοκληρωμένη απόλαυση. 

Το αφρώδες κρασί Peleano ακολουθεί πιστά τις τάσεις της εποχής, που αφορούν την επιτυχία που σημειώνουν οι αφρώδεις οίνοι σε μικρές συσκευασίες και γενικότερα τα ποτά με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς σε συνδυασμό με εντυπωσιακές συσκευασίες. 

Απώτερος σκοπός του Peleano είναι να φέρει τον καταναλωτή πιο κοντά σε ελληνικές ποικιλίες κρασιού μέσω των wine aperitifs, αφού το ίδιο το brand name αποτελεί συνδυασμό των λέξεων Πελοπόννησος και οίνος. Πρόκειται για ένα αφρώδες, αρωματισμένο ποτό με βάση το κρασί, στους 6% αλκοολικούς βαθμούς, σε ατομική συσκευασία των 250ml.

Κάτω από το συγκεκριμένο brand είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα προϊόντα:

Peleano Sparkling Tale

Παρασκευασμένο από Mοσχάτο Πελοποννήσου με φυσικά αρώματα λουλουδιών και με λευκά άνθη εσπεριδοειδών που συνοδεύονται από απαλές νότες lime. 

Peleano Sparkling Tale – Rosé

Παρασκευασμένο από Mοσχοφίλερο Μαντινείας, με έντονα αρώματα τριαντάφυλλου και φρέσκων εσπεριδοειδών.

Οι μοντέρνες συσκευασίες των προϊόντων σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Εμπνευσμένες από την τοπική παράδοση και τα λαογραφικά υφάσματα της Πελοποννήσου, τα χρωματιστά και γεωμετρικά μοτίβα στον λαιμό του μπουκαλιού αποτίνουν φόρο  τιμής στην ιστορία της Πελοποννήσου.

Το Peleano είναι ένα ελαφρύ ποτό που συνοδεύει τις στιγμές που χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Ένα αναζωογονητικό αφρώδες κρασί που μπορεί να συνοδεύσει  απόλυτα ένα γεύμα, ένα επιδόρπιο ή να καταναλωθεί ως απεριτίφ.

Περισσότερα για το Pelenao στο www.acm.com.cy

Κάνε Like & Share το post στη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook, καθώς επίσης και like στη σελίδα του ACM Christofides Ltd στο facebook, για να μπεις στην κλήρωση. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Όροι Χρήσης:

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία "Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ", ("Διοργανώτρια"), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο "ACM Christofides Ltd" (εφεξής "Διαγωνισμός").

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Αναγκαία η προσκόμιση δελτίου ταυτότητας κατά την παραλαβή του δώρου. 

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β' βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 5/7/2021 ώρα 10:00 έως και 11/7/2021 ώρα 23:59 ("Διάρκεια").

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στη σελίδα του διαγωνισμού στη σελίδα του ilovestyle στο Facebook. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει τέσσερις (4) νικητές. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί και ένας (1) επιλαχών.

7. Δώρα: Τα δώρα είναι τέσσερα (4) καλάθια, όπου το καθένα περιέχει έξι φιάλες κρασί Peleano 250 ml, δύο ποτήρια για sparkling κρασί και υπέροχα snacks. Το κάθε καλάθι έχει αξία 50 ευρώ. 

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12/7/2021 στο facebook του ilovestyle.com, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.

15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ilovestyle.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Tags peleano, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3332 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2646 s // Total time: 2.5978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X