Δημήτρης Κοργιαλάς: Οι σπάνιες δηλώσεις για τον γιο του και τη νέα τους ζωή [βίντεο]


Δημήτρης Κοργιαλάς: Οι σπάνιες δηλώσεις για τον γιο του και τη νέα τους ζωή [βίντεο]

Εγκατέλειψαν την Αθήνα για την Ναύπακτό.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του πετύχαμε τον Δημήτρη Κοργιαλά, στην κάμερα της εκπομπής “Ηappy Day”.

O γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στη Ναύπακτό με το παιδί του.

Πέραν αυτών, σχολίασε και τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ δεν θα μπορούσε να μην κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον γιο του Θανάση, αλλά και το ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι γαμπρός.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: "Μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει, τώρα με τον Θανασάκη που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω έχω πάρει, μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου αγαπημένο. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία”

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου τόνισε:“Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της και την δουλειά της και καλά κάνει, να έχει και τη δουλειά της και τα παιδιά της και την οικογένεια αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα,  μια χαρά είμαι” . Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags Δημητρης Κοργιαλάς, διασημοι, γιος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9730 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5734 s // Total time: 2.5464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X