Ariana Grande: Για ποιο λόγο δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια στους fans της;


 Ariana Grande: Για ποιο λόγο δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια στους fans της;

Η ανακοίνωση που έκανε στο instagram της. 

Η Ariana Grande ανακοίνωσε στο instagram της ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια για δωρεάν ψυχοθεραπείες μέσω του BetterHelp, ένα online portal που δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

"Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το BetterHelp για να δώσω ένα εκατομμύριο για δωρεάν θεραπεία” εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ψυχοθεραπεία αλλά δεν έχουν χρήματα για να κάνουν.

"Αναγνωρίζοντας ότι η θεραπεία δεν θα έπρεπε να είναι μόνο για λίγους προνομιούχους αλλά κάτι στο οποίο όλοι θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση κι αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν διορθώνει κάτι μακροπρόθεσμα, θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό ελπίζοντας ότι θα σας εμπνεύσω να νιώσετε καλά που θα ζητήσετε βοήθεια και να απαλλαγείτε από κάθε κριτική προς τον εαυτό σας που θα το κάνετε” έγραψε η star, ζητώντας από τους fans της να εκμεταλλευτούν την προσφορά μπαίνοντας στο portal.

Διαβάστε ακόμα: Ariana Grande: Μοιράστηκε μαζί μας το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της [εικόνες]

H Ariana ενημέρωσε ότι οι δωρεάν θεραπείες αφορούν σε ένα μήνα συνεδριών ενώ "η θεραπεία δεν είναι εύκολη ή γραμμική αλλά αξίζει την προσπάθεια και τον χρόνο”.

Η star έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μάχη της με προβλήματα ψυχικής υγείας.”Ώρα για ειλικρίνεια. Η κατάθλιψή μου και το άγχος μου είναι στα ύψη τώρα τελευταία. Σας έδινα ό,τι είχα και προσπαθούσα να το παίξω σκληρή και να το καλύψω”, είχε γράψει στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που δεν συνάντησε τους fans της πριν από μια συναυλία της τον Αύγουστο του 2019 ήταν γιατί παθαίνει κρίσεις πανικού: "Εύχομαι να μπορούσα να ελέγξω τις κρίσεις αλλά όπως καταλαβαίνει όποιος έχει άγχος και κατάθλιψη, μερικές φορές λειτουργείς με τους όρους τους και όχι με τους δικούς σου”.

Η Ariana έχει μιλήσει για το πως την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της και να μπορέσει να σώσει τη ζωή της. "Εάν φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια, μην φοβάσαι. Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι σε συνεχή πόνο, μπορείς να αντιμετωπίσεις το τραύμα. Έχω πολλή δουλειά να κάνω αλλά είναι μια αρχή το να αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι είναι πιθανό”, είχε γράψει στο Twitter.

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, ARIANA GRANDE, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7532 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6841 s // Total time: 4.4373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X