Νέα εκστρατεία των Υπεραγορών Άλφαμεγα


Νέα εκστρατεία των Υπεραγορών Άλφαμεγα

«Αγοράζουμε, Συμμετέχουμε, Συνεισφέρουμε στον Ερυθρό Σταυρό». Αυτό είναι το σύνθημα της νέας φιλανθρωπικής δράσης των σούπερ μάρκετ Αλφαμεγα.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, αναλογιζόμενες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η χώρα μας και το γεγονός ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες επιβίωσης, ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή της εκστρατείας «Αγοράζουμε, Συμμετέχουμε, Συνεισφέρουμε στον Ερυθρό Σταυρό» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού, έτσι ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωνικό του έργο.

Με την εν λόγω εκστρατεία, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου 2013, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με εκλεκτούς προμηθευτές τους θα διαθέσουν μια πλειάδα από προϊόντα σε χαμηλές τιμές, τα οποία οι καταναλωτές αγοράζοντάς τα θα συνεισφέρουν οικονομικά στον Ερυθρό Σταυρό.

Κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, ο Πρόεδρος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κ. Ανδρέας Παπαέλληνας ανέφερε: «Με την εκστρατεία “Αγοράζουμε, Συμμετέχουμε, Συνεισφέρουμε στον Ερυθρό Σταυρό”, οι προμηθευτές μας και οι πελάτες μας, συνεισφέρουν ο καθένας με το δικό του τρόπο στη στήριξη των προγραμμάτων κοινωνικής αλληλεγγύης του Ερυθρού Σταυρού. Έχουμε επιλέξει τον Ερυθρό Σταύρο για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκστρατείας, ο οποίος είναι ένας παγκύπριος οργανισμός, με δομές και αριθμεί περισσότερα από πενήντα χρόνια ανιδιοτελούς και συνάμα δημιουργικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Υπολογίζουμε ότι το ποσό που θα συλλεχθεί με τη συνδρομή των πελατών και των προμηθευτών μας θα ξεπεράσει τις €100.000». Παράλληλα, ο κ. Παπέλληνας εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στους προμηθευτές των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για την άμεση θετική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα να αποτελέσουν μια από τις βασικές δομές της εκστρατείας.

Από πλευράς της η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, ανέφερε:
«Ευχαριστούμε θερμά τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Από καρδιάς ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον κύριο Ανδρέα Παπαέλληνα που είναι πάντα δίπλα μας. Πάνω και πρώτα από όλα χαιρετίζουμε τη θέληση τους να βοηθήσουν, και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, είμαι σίγουρη ούτε και η τελευταία... Οι ανάγκες του κόσμου είναι υπέρμετρα πολλές, τα γραφεία μας είναι καθημερινά γεμάτα κόσμο που μας χρειάζεται, χρειάζεται τα ουσιώδη και τα αυτονόητα, αυτά που δεν θα έπρεπε να λείπουν ποτέ από κανένα σπίτι. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, αυτή η γενναιόδωρη εισφορά των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ ήρθε να στηρίξει τα προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.  Η εκστρατεία Αγοράζουμε - Συμμετέχουμε - Συνεισφέρουμε θα μας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο».

Στα πλαίσια της διάσκεψης Τύπου για την ανακοίνωση της εκστρατείας, ο κ. Ανδρέας Παπαέλληνας παρέδωσε στην κα Φωτεινή Παπαδοπούλου εισφορά, εκ μέρους της εταιρείας Χ.Α. Παπαέλληνας, ύψους €30.000.

Tags Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, αλφαμεγα, σουπερ μαρκετ, φιλανθρωπική δράση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1761 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2866 s // Total time: 3.4627 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X