Amber Heard: Μας έδειξε για πρώτη φορά το μωράκι που έφερε στον κόσμο [εικόνα]


Amber Heard: Μας έδειξε για πρώτη φορά το μωράκι που έφερε στον κόσμο [εικόνα]

Το παιδί που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην σύζυγός του Johnny Depp ανακοίνωσε πως έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η Amber Heard είχε αποφασίσει πριν τέσσερα χρόνια πως θέλει να αποκτήσει παιδί, έτσι έκανε όλες τις διαδικασίες και σήμερα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της η οποία ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας.

Η μικρή Oonagh Paige όπως την έχει ονομάσει, γεννήθηκε πριν 12 εβδομάδες και η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την ευχάριστη αυτή είδηση μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ το πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτούμε για ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του πεπρωμένου μας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε κάποια στιγμή σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε υπενθύμιση για να “αποκτήσουμε κούνια”. Ένα μέρος μου θέλει να στηρίξει το γεγονός ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Αλλά καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω αυτό. H κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απρίλη 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου”.

Η Heard που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση με την κινηματογραφίστρια, Bianca Butti, έδωσε στην κόρη της το όνομα της μητέρας της που έφυγε τον περασμένο Μάιο. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα:

Tags gossip, showbiz, celebrities, amber heard, διασημοι, hollywood, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0326 s // Total time: 0.0386 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X