Θέλξια Βαλέρια Φραγκουδή: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στο Χριστίνο Πίπη την εγκυμοσύνη της [βίντεο]


Θέλξια Βαλέρια Φραγκουδή: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στο Χριστίνο Πίπη την εγκυμοσύνη της [βίντεο]

Όλα όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη!

Πριν ένα μήνα, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της εγκυμοσύνης της κι από τότε δεν διστάζει να μοιράζεται με τους followers της όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και τις ανησυχίες της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, βρέθηκε χθες, 2 Ιουλίου καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Αυγουστή "Mum’s For Life" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στο σύζυγό της την εγκυμοσύνη της.

Διάβασε ακόμη: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη:Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της δείχνοντάς μας το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της [εικόνα]

Η μέλλουσα μανούλα στην αρχή δεν ήταν σίγουρη για την εγκυμοσύνη της καθώς έκανε τρεις φορές το τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Μετά όμως από συνομιλία που είχε με τον γυναικολόγο της ο οποίος την παρότρυνε να κάνει ανάλυση αίματος, τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να γίνουν γνωστά.

Αμέσως έτρεξε στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται ο σύζυγός της αφού δεν ήθελε να του το ανακοινώσει μέσω τηλεφώνου. Τα σχέδια όμως άλλαξαν καθώς εκείνος δεν ήταν εκεί και θα χρειαζόταν 30 λεπτά για να πάει. Τότε εκείνη του το ανακοίνωσε τηλεφωνικός… Δες την αντίδραση του αλλά και σε ποιους άλλους το ανακοίνωσε μετέπειτα στο πιο κάτω βίντεο [6.10’].

Tags showbiz, hot news, χριστινος πιπης, θελξια βαλερια φραγκουδη, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7995 s (234 Queries.) // Parse time: 1.5438 s // Total time: 4.3433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X