Αθηνά Οικονομάκου: Μας παρουσίασε το instagram Vs reality του σώματος της μετά τη γέννα [βίντεο]


Αθηνά Οικονομάκου: Μας παρουσίασε το instagram Vs reality του σώματος της μετά τη γέννα [βίντεο]

Μας δείχνει την κοιλιά της χωρίς ρετούς.

Τον έρχομο του δεύτερου της παιδιού, υποδέχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα η Αθηνά Οικονομάκου, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Λίγο διάστημα μετά από τη γέννηση της κόρης της, Siennas, η Ελληνίδα ηθοποιός, έβαλε το μπικίνι της και μας έδειξε πως είναι πραγματικά το σώμα της χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των instagrammers, "instagram Vs reality". 

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της να κοιμάται στο πιο cute στιγμιότυπο της [εικόνα]

Με χιούμορ και ακομπλεξάριστη, η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράζεται μαζί μας την πραγματική εικόνα της, 25 ημέρες αφού γέννησε, παρουσιάζοντας μας το ότι έχει ακόμα κοιλίτσα, ωστόσο με την κατάλληλη πόζα φροντίζει να την καμουφλάρει, ώστε να μην φαίνεται στις φωτογραφίες.

Χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο instastory, η γλυκιά μανούλα, σχολίασε: "Αγαπιόμαστε βαθιά εδώ και πολλά χρόνια, γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής… Δείτε λοιπόν πώς είναι κανονικά η κοιλίτσα μου, 25 ημέρες μετά τη γέννα (καλά είμαι, δεν παραπονιέμαι) και πώς δείχνει μετά από επαγγελματική πόζα μοντέλου". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γεννα, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8618 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3851 s // Total time: 3.2469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X