Κόρο - Μαριαλένα: Αυτά δήλωσαν στους δημοσιογράφους μετά την αποχώρηση τους στον ημιτελικό του "Survivor" [βίντεο]


Κόρο - Μαριαλένα: Αυτά δήλωσαν στους δημοσιογράφους μετά την αποχώρηση τους στον ημιτελικό του "Survivor" [βίντεο]

Για πρώτη φορά μιλάνε μπροστά στις κάμερες μετά την επιστροφή τους.

Tην πρώτη τους εμφάνιση στις τηλεοπτικές κάμερες, πραγματοποίησαν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι. 

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού του "Survivor", οι δυο πρώην παίκτες, απάντησαν στις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τους δημοσιογράφους, και αυτές αφορούσαν την εμπειρία τους στο παιχνίδι αλλά και τις θέσεις που έλαβαν στο reality. 

Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day", εξασφάλισε τα σχετικά πλάνα από τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος να σχολιάζει: "Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο".

Αργότερα η  Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε με τη σειρά της, αφού έλαβε την τρίτη θέση: "Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags γιωργος κορομο, μαριαλενα ρουμελιώτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4555 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4610 s // Total time: 2.9165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X