Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα δάκρυα “on air” για τον Γιώργο Λιβάνη και η σχέση με τον Σάκη Κατσούλη [βίντεο]


Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα δάκρυα “on air” για τον Γιώργο Λιβάνη και η σχέση με τον Σάκη Κατσούλη [βίντεο]

Για Λιβάνη: \"Γενικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη, πραγματικά θέλω να μιλήσω μαζί του\" Για Σάκη: \"Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία\"

Στο πλατό της εκπομπής "Love it" βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 7 Ιουλίου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του "Survivor", μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση και τον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη. 

 Παράλληλα με τα όσα δήλωσε, σχολίασε και στις σκληρές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η μητέρα της για τον πρώην σύντροφό της και παίκτη του reality επιβίωσης.

Για τον Γιώργο Λιβάνη, συγκινημένη και μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε: "Αρχικά έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα. Γιατί αυτό που έβγαινε προς τα έξω ο καθένας θα μπορούσε να το έχει παρεξηγήσει. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον Γιώργο και θέλω να κάνω. Δεν ξέρω τι έλεγε ο Τριαντάφυλλος. Δεν έστειλα μήνυμα στον Γιώργο μαζί του. Σε κάποιους συμπαίκτες στην αρχή είχα πει να του μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Γενικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη Ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και πολύ χειρότερα, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί. Πραγματικά θέλω να μιλήσω μαζί του, γιατί δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τον σέβομαι, τον εκτιμάω και είμαι πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό".

Για τον Σάκη ανέφερε τα εξής: "Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δε μιλάγαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι.Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται (για βία) στο χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας. Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags γιωργος λιβανης, μαριαλενα ρουμελιώτη, διασημοι, σακης κατσουλης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1610 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3710 s // Total time: 2.5319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X