Gwen Stefani – Blake Shelton: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους [εικόνες]


Gwen Stefani – Blake Shelton: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους [εικόνες]

Όλες οι λεπτομέρειες της πιο ευτυχισμένης τους ημέρας που μάθαμε!

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν στην Οκλαχόμα σε μια λιτή αλλά ρομαντική τελετή που έγινε στο ράντσο του μουσικού.

Η Gwen μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το γάμο, γράφοντας “τα όνειρα πραγματοποιούνται” και “Σε αγαπώ Blake”.

H νύφη επέλεξε ένα υπέροχο Vera Wang νυφικό που ταίριαζε πολύ στο στυλ της. Το λευκό στράπλες φόρεμα είχε ένα μεταξωτό κορμάκι και μια μακριά τούλινη φούστα με πέπλο πάνω στο οποίο ήταν γραμμένα τα ονόματα των παιδιών της σταρ.

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα απλό hairstyle κάνοντας μια αλογοουρά όπου στηρίχτηκε το πέπλο ενώ από το μακιγιάζ της δεν έλειπε το κόκκινο κραγιόν που είναι και το χαρακτηριστικό των περισσότερων beauty look της και το μαύρο eyeliner. Η Gwen ολοκλήρωσε το νυφικό look της με χρυσά κοσμήματα ενώ αντί για πέδιλα επέλεξε λευκές cowboy μπότες.

Διαβάστε ακόμα: Gwen Stefani – Blake Shelton: Ο γάμος τους έγινε σε μια prive τελετή!

Ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο, μαύρο γιλέκο και παπιγιόν που συνδύασε με ένα κλασικό μαύρο τζιν.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται το ζευγάρι μέσα σε ένα golf αμαξάκι ενώ χαμογελούν και η νύφη κρατά την όμορφη γαμήλια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι φιλήθηκε μπροστά στην υπέροχη γαμήλια τούρτα τους και πόζαρε στην κορυφή ενός λόφου με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Gwen μοιράστηκε και μια στιγμή από τη δεξίωση του γάμου, όπου φαίνεται να φορά ένα δεύτερο Vera Wang φόρεμα. Η νύφη επέλεξε πάλι ένα μεταξωτό body -λίγο διαφορετικό από αυτό του νυφικού της- που συνδύασε με μια κοντή τούλινη φούστα. Πάνω στη φούστα ήταν κεντημένα δύο πουλιά που συμβόλιζαν τον γαμπρό και τη νύφη αλλά και τρία μικρότερα που συμβόλιζαν τα τρία παιδιά της Gwen. Όπως έγραψε στη λεζάντα “χρειάζεσαι ένα φόρεμα για πάρτι όταν παντρεύεσαι τον Blake”. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Gwen Stefani,  Blake Shelton, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0220 s // Total time: 0.0223 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X