Άλκης Χρήστου: Περιγράφει την ημέρα που "έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του" και μας σοκάρει


Άλκης Χρήστου: Περιγράφει την ημέρα που "έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του" και μας σοκάρει

Το περιστατικό που του συνέβη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - \"Ήταν μεγάλο σοκ για μένα αυτή η εμπειρία\"

Μια πολύ συγκλονιστική του στιγμή μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "Capuccino", και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλου, ο Άλκης Χρήστου. 

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα επαγγελματικά του ζητήματα, μιας και έχει συμπληρώσει μια δεκαετία στον χώρο, καθώς και για τα πιο προσωπικά του θέματα. 

Διαβάστε ακόμα: Άλκης Χρήστου: Tο ευτράπελο με το μεθύσι πάνω στη σκηνή που δεν θα ξεχάσει [βίντεο]

Στην ερώτηση για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έζησε μέχρι σήμερα ο Άλκης Χρήστου σχολίασε:"Ήταν κάτι που έζησα στην πρώτη μου κιόλας δουλειά, με το που αποφοίτησα από τη σχολή[...] Εννέα ημέρες πριν την πρεμιέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον μεγάλο μου αδερφό, ο οποίος με ενημέρωσε ότι χάσαμε τη γιαγιά μας. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και στην πρεμιέρα δεν έβγαινα πάνω στη σκηνή. Τότε ήρθε ο Μιχάλης Μουστάκας μου έριξε ένα χαστούκι και μου είπε: "Τι κάνεις; Αυτή είναι η ζωή σου πλέον. Αυτό αποφάσισες να κάνεις. Θα θάψεις τον πατέρα σου το πρωί και τη νύχτα θα έρθεις παράσταση. Πρέπει να έρθεις να κάνεις τον κόσμο να γελάσει η να κλάψει. Αυτή είναι η δουλειά σου. Μέτρα μέχρι το δέκα και βγες". Έτσι και έκανα. Βγήκα και είδα ένα θέατρο γεμάτο και για καλή μου τύχη ο ρόλος που υποδυόμουν δεν είχε καθόλου λόγια.Γιατί αν είχε δεν υπήρχε περίπτωση να τα πω. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα αυτή η εμπειρία κι ευτυχώς που συνέβη στην αρχή, γιατί με προετοίμασε για τις συνθήκες αυτής της δουλειάς".

Tags άλκης χρηστου, διασημοι, gossip, showbiz, γιαγιά, συμβαν, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2878 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5378 s // Total time: 3.8255 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X