Μάθαμε που θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές πέντε celebrities του νησιού! 


Μάθαμε που θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές πέντε celebrities του νησιού! 

Πως θα επηρεάσει η πανδημία τον προγραμματισμό τους;  

Ο Ιούλιος μπήκε για τα καλά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και όλοι μας αρχίσαμε να προγραμματίζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας που θα μας χαλαρώσουν και θα φορτίσουν τις μπαταρίες μας μετά από μια ψυχοφθόρα χρονιά λόγω του κορωνοϊού, ο οποίος φαίνεται να μην φεύγει ακόμη από τη ζωή μας. Το ilovestyle.com ρώτησε αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής showbiz και μας αποκάλυψαν που θα περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους 

"Αυτό το καλοκαίρι θα μείνουμε όλη η οικογένεια στην Κύπρο και θα κάνουμε εβδομαδιαίες εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες του νησιού για να απολαύσω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου με τα παιδιά μου".

Θησέας Ιωάννου

"Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται και φέτος με την πανδημία θα μας αφήσει εντός Κύπρου. Και αποφασίσαμε να περάσουμε τις διακοπές μας για δύο εβδομάδες στο Πρωτάρα και αργότερα κάποιες μέρες σε ξενοδοχείο στην Πάφο".

Μιχάλης Σοφοκλέους

"Θα παραμείνουμε στην Κύπρο και έχουμε προγραμματίσει διακοπές στον Πρωταρά και λίγες ημέρες στην Πάφο όπου είναι και η οικογένεια μου". 

Γιώτα Δαμιανού

"Θα ταξιδέψω τις επόμενες μέρες με τον σύζυγο και τα παιδιά μας στο Μεσολόγγι για να επισκεφθώ τον μπαμπά μου και στην συνέχεια όπως κάθε χρόνο θα κάνουμε διακοπές στην Χαλκιδική όπου ζει και η μητέρα μου". 

Δήμητρα Μακρυγιάννη 

"Τον Αύγουστο θα πάω στην Αθήνα όπου εκεί θα κάνω εξορμήσεις σε κοντινά νησάκια. Δεν έχω προγραμματίσει ποια νησιά θα επισκεφθώ. Θα είναι απόφαση τελευταίας στιγμής". 

Tags Διακοπές, σταυρωτο, επώνυμοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1530 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5621 s // Total time: 4.7152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X