Αθηνά Οικονομάκου: Εξηγεί πρώτη φορά την απόφαση να ονομάσει την κορούλα της Ηλέκτρα - Σιέννα


Αθηνά Οικονομάκου: Εξηγεί πρώτη φορά την απόφαση να ονομάσει την κορούλα της Ηλέκτρα - Σιέννα

Αποκαλύπτει ποιος έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Την Αθηνά Οικονομάκου φιλοξένησε το περιοδικό "Hello", στην πρώτη της συνέντευξη αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου της παιδιού.

Η ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο, Σάββα Μπίτζα, για τις πρώτες ημέρες με την κόρη της, την αντίδραση του γιου της, Μάξιμου, και του σύζυγό της, Φίλιππου, ενώ αποκάλυψε και γιατί αποφάσισε η νεογέννητη κόρη της να πάρει το όνομα Ηλέκτρα - Σιέννα. Δείτε πιο κάτω αποσπάσματα της συνέντευξης της:

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν εσύ και ο Φίλιππος κρατήσατε για πρώτη φορά στην αγκαλιά σας την κόρη σας;

Νιώσαμε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη γέννηση του Μάξιμου καθώς στο πρώτο μου παιδί δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Είχα κουραστεί πολύ από τον πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Αντίθετα, με τη μικρή, επειδή γνώριζα τη διαδικασία και τις δυσκολίες, ένιωσα ολοκλήρωση. Επιπλέον, ο τοκετός ήταν πιο εύκολος και δεν πόνεσα τόσο. Ήμουν πολύ πιο δυνατή και κατανοούσα τη συνθήκη. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, σταμάτησε να κλαίει και ηρέμησε αμέσως. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μας! Με τον Φίλιππο κλάψαμε από χαρά μόλις την είδαμε και το ζήσαμε λεπτό προς λεπτό όπως το ονειρευόμασταν. Ο πατέρας της έκοψε τον ομφάλιο λώρο και ήταν όλα μαγικά.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Σε ρόλο paparazzi για χάρη του αδερφού της και το γλυκό της μήνυμα [εικόνα]

Έκοψε για πρώτη φορά τον ομφάλιο λώρο ο Φίλιππος ή το είχε κάνει και με τον Μάξιμο;

Για πρώτη φορά, γιατί στον Μάξιμο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, το μωρό δεν έβγαινε τόσο εύκολα και ήμαστε πιο αγχωμένοι. Τώρα, όμως, μιλούσαμε, γελούσαμε και όλα ήταν υπέροχα, κάτι για το οποίο ευχαριστώ το γιατρό και τη μαία μου. Στο πρώτο παιδάκι πέρασα αρκετά δύσκολα, υπό την έννοια ότι ήταν όλα καινούρια, με πρωτόγνωρα συναισθήματα, υποχρεώσεις, ευθύνες, άγχη και ανασφάλειες. Πλέον, καθώς ξέρω τι να περιμένω και τη συνθήκη με ένα νεογέννητο, όλα είναι πολύ πιο ήρεμα και εύκολα.

Αποφασίσατε να ονομάσετε τη μικρή Ηλέκτρα και Σιέννα. Πώς διαλέξατε το δεύτερο όνομα;

Το όνομα Ηλέκτρα το επιλέξαμε λόγω της μητέρας του συζύγου μου. Όσο για το Σιέννα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πριν μάθουμε ότι είναι αγόρι, ήμαστε διακοπές με τον Φίλιππο και αρχίσαμε να ψάχνουμε ονόματα. Καταλήξαμε λοιπόν στο Μάξιμος για αγόρι και στο Σιέννα για κορίτσι. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, τον ονομάσαμε Μάξιμο-Σπύρο και, τώρα με το κοριτσάκι, δεν το συζητήσαμε καν. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να της δώσουμε οπωσδήποτε ένα όνομα που να γιορτάζει. Ελπίζω να αρέσει και σε εκείνη.

Tags Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γεννησε, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0179 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0528 s // Total time: 0.0708 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X