Φεστιβάλ Καννών 2021: Τα πέντε make-up looks που ξεχωρίσαμε


Φεστιβάλ Καννών 2021: Τα πέντε make-up looks που ξεχωρίσαμε

Οι celebrities που υιοθέτησαν τα πιο ωραία και απλά μακιγιάζ. 

Μετά από ένα χρόνο αποχής εν μέσω πανδημίας, η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου επέστρεψε στη Γαλλική Ριβιέρα την Τρίτη, 6 Ιουλίου με την προβολή του μιούζικαλ "Annette".

Διάβασε ακόμη: Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε το πιο κομψό bubble ponytail

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κόκκινο χαλί του 74ου Φεστιβάλ Καννών υποδέχθηκε λαμπερές παρουσίες οι οποίες με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και τα beauty looks τους έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι δικιές μας πέντε αγαπημένες εμφανίσεις που ξεχώρισαν με το απλό αλλά ιδιαίτερο μακιγιάζ τους:

H Melanie Thierry ξεχώρισε με το "no make-up" make up look της στο οποίο διακρίναμε την έντονη λάμψη που πρόσθεσε στα ζυγωματικά της.

Ένα natural look από την Elisa Sednaoui από το οποίο κρατάμε τις κρεμώδης σκιές καθώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Το κόκκινο κραγιόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκδήλωση. Η Noemie Merlant το συνδύασε με μια φυσική μεταλλιζέ σκιά δίνοντας ένταση στα μάγουλα. 

Η Angele δεν χρειάστηκε πολλά για να εντυπωσιάσει. Η υπέροχη γραμμή με eyeliner της χάρισε ένα γατίσιο βλέμμα το οποίο ολοκλήρωσε με ροζ απόχρωση στο κραγιόν και στα μάγουλα. 

Τέλος, η Bella Hadid έκανε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αφού πέρα από το εντυπωσιακό χτένισμα και φόρεμα της, το smokey eyes μακιγιάζ  με καφέ αποχρώσεις ήταν άκρως εντυπωσιακό και απόλυτα κομψό.

Photo credits: EPA

 

 

 

 

 

Tags CANNES FILM FESTIVAL, cannes film festivak 2021, 74th cannes film festival, beauty, makeup, make up, Ομορφια, Μακιγιαζ, φεστιβαλ καννων 2021


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2547 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4044 s // Total time: 2.6591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X