Γιώργος Κόρομι: Παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη [βίντεο]


Γιώργος Κόρομι: Παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη [βίντεο]

Η έκπληξη της συντρόφου του on air!

Φιλοξενούμενος στην μεσημεριανή εκπομπή "Love it", εμφανίστηκε ο Γιώργος Κόρομι, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που έλαβε στο "Survivor", παραχωρώντας έτσι την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η έκπληξη που ακολουθήθηκε αφορούσε την προσωπική του ζωή. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε συγγνώμη στον Σάκη Κατσούλη on air: "Ντρέπομαι" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στον πρώην παίκτη του Survivor όταν στην τηλεφωνική γραμμή βρέθηκε η σύντροφός του, Τίνα Τριανταφύλλου.

Αρχικά η αγαπημένη του σχολίασε:“Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις", ενώ πρόσθεσε: “Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια”. Δείτε πιο κάτω όλη το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιωργος κορομι, διασημοι, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1727 s (227 Queries.) // Parse time: 2.0949 s // Total time: 4.2676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X