Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου... Άρχισα να χάνω τον εαυτό μου"


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου... Άρχισα να χάνω τον εαυτό μου"

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της.  

Συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της, που τοποθετείται χρονικά πέρυσι κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και μετά τον ερχομό του μωρού της. 

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε χαρακτηριστικά: “(Πέρασα) εξαιρετικά δύσκολα. Μετά από μία εγκυμοσύνη, μετά από μία περίοδο θηλασμού σχεδόν εννιά μηνών, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού και μετά από τόσες αλλαγές, έντονα συναισθήματα, και κακή διάθεση λόγω ορμονών αλλά και της κατάστασης που επικρατούσε γύρω μας, ένιωθα σαν να γκρεμιζόταν μέσα μου όλος ο κόσμος. Αν δεν ερχόταν η γέννηση του Νικόλα μου τον περασμένο Μάιο, που με γέμισε με χαρά, θα έλεγα πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Ήταν πάρα πολλά τα σκαμπανεβάσματα που έζησα και ορμονικά και επαγγελματικά και συναισθηματικά, που με έριξαν ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό, που άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Άρχισα να με παραμελώ [...] Κατάλαβα ότι πρέπει να επενδύσω λίγο χρόνο για εμένα. Να γίνω καλά γιατί και τα παιδιά μου με χρειάζονται καλά”. 

Κατόπιν, η Κωνσταντίνα κλήθηκε να απαντήσει αν έχει διαβάσει τις “ειδήσεις” που αφορούν στη σχέση της με τον Νεκτάριο, με την ίδια να απαντά: “Για μένα δεν έχει καμία σημασία το να λεχθεί ή να γραφτεί κάτι που να αφορά εμένα, διότι όπως λειτουργούσα από την αρχή της καριέρας μου, έτσι και σήμερα, δεν νιώθω ότι οφείλω είτε να απαντήσω είτε να δικαιολογηθώ είτε να επεξηγήσω  κάτι που γράφεται για μένα”. 
 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Συνεντευξη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4281 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2283 s // Total time: 2.6564 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X