Παρακολούθησα τον τελικό του Euro παρέα με φίλους!


Παρακολούθησα τον τελικό του Euro παρέα με φίλους!

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο για τους άντρες;

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που όλος ο αντρικός πληθυσμός περίμενε πως και πως. Ο μεγάλος τελικός του EURO ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία. Το ποδόσφαιρο είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ως αντρικό άθλημα και ταυτόχρονα το πιο δημοφιλές στον κόσμο,  ποιος είπε όμως ότι είναι μόνο για τους άντρες;

Κάτι που ίσως να μην γνωρίζατε για εμένα είναι ότι από μικρή ο μπαμπάς μου με έπαιρνε μαζί του στο γήπεδο. Δεν με έπαιρνε με το ζόρι. Φυσικά και ήθελα να πηγαίνω μαζί του, και κάπως έτσι μου μετέδωσε την αγάπη του για αυτό το ομαδικό άθλημα.  Μπορεί να μην είμαι φανατική, αλλά όταν έχει ωραίο αγώνα θα κάτσω και εγώ να τον παρακολουθήσω μαζί με την παρέα μου. 

Έτσι λοιπόν, χθες το βράδυ μαζευτήκαμε όλοι, άντρες – γυναίκες, να παρακολουθήσουμε τον τελικό. Η πλειοψηφία της παρέας ήθελε την Ιταλία νικήτρια και οι υπόλοιποι την Αγγλία. Με το που μπαίνει το πρώτο τέρμα, πολύ νωρίς στον αγώνα, άρχισαν και τα πρώτα πειράγματα ανάμεσα μας.

Μπορεί να κέρδισε η Ιταλία και κάποιοι από την παρέα να είναι δυσαρεστημένοι, παρόλα αυτά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι περάσαμε όμορφα, γελάσαμε και το καταχαρήκαμε. 

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, τελικος, euro, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0056 s (281 Queries.) // Parse time: 0.4799 s // Total time: 2.4855 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X