Η Κλέλια Ρένεση ποζάρει εντελώς γυμνή στη θάλασσα αγκαλιά με την κόρη της και συγκλονίζει με το μήνυμά της!


Η Κλέλια Ρένεση ποζάρει εντελώς γυμνή στη θάλασσα αγκαλιά με την κόρη της και συγκλονίζει με το μήνυμά της!

Στέλνει ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία!  

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Κλέλια Ρένεση μέσα από τα social media, όπου τα λόγια της συνόδευσε μία φωτογραφία στην οποία η ίδια και η μόλις μερικών μηνών κόρη της, ποζάρουν γυμνές στο νερό της θάλασσας.

“Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνουλα, ακριβώς όπως την γέννησα κι οπως γεννηθηκα κι εγω. Την προετοιμαζα να μπει πρωτη φορα στην αγκαλια της θαλασσας κ να μάθει να θεραπευεται απ αυτην. Γυμνες κ οι δυο σε χορό με τα κυματα. Οπως στην κοιλια της μανας μας.

Οσα αισχη και να γινουν, οσο κι αν η πατριαρχικη κοινωνια αρρωσταινει τις κορες μας, τοση κ περισσοτερη κοντρα θα υψώνουμε εμεις . Για τις αδελφες μας, τις κορες μας, για τα θηλυκά ολου του κοσμου.

Όχι ανοητε. Το σωμα μας δεν ειναι το πεδιο βολης σου, ουτε τοπος εκτόνωσης σου, ουτε καν στη διαθεση σου.

Ειμαστε αρχέγονα πανίσχυρα οντα μαγικα, με εντολες παναρχαιες κ γνωσεις μυστικες. Γενναμε τη ζωη κ την θεριευουμε , κραταμε το συμπαν στη θεση του, γεμιζουμε την πλαση με αγαπη κ φροντιδα.

Αν σε ενα γυναικειο κορμι, εσυ βλεπεις μονο το σκευος ηδονης σου κ οχι το μεγαλειο του, εισαι ανάπηρος σε ολα τα τερεν, κ τσαμπα σου δόθηκε το δωρο της ηδονης.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναικες να πλασουν τον κοσμο που ονειρευτηκαν. Δεν θα μειωσετε ουτε ποντο το μεγαλειο μας κ την αποστολη μας.

Ειμαστε γυναικες, ειμαστε ελευθερες, ειμαστε οι μαναδες οι γιαγιαδες κ οι προγιαγιαδες σας κ οποιο τσογλανι ασελγεί πανω μας θα το φαει το μαυρο σκοτος.

Καμια μονη, καμια μονη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ”, έγραψε η ηθοποιός αποσπώντας εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους. 


 

Tags κλελια ρενεση, θάλασσα, γυμνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9017 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3412 s // Total time: 2.2429 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X